1. Альбом «Птиці»
2. МУЛЬТИМЕДІЙНИЙ СУПРОВІД
ЛЕКЦІЙ З ДИСЦИПЛІНИ «ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ПТАХІВНИЦТВА»
1. Біологічні основи
продуктивних якостей сільськогосподарської птиці
1.1. Походження птиці та її біологічні особливості
1.2. Конституція та екстер’єр сільськогосподарської
птиці
1.3. Продуктивність сільськогосподарської птиці
2. Породи і кроси
сільськогосподарської птиці
2.1. Породи і кроси курей
2.2. Породи і кроси індиків, качок, гусей
та інших видів сільськогосподарської птиці
3. Племінна робота у
птахівництві
3.1. Організація племінної роботи
3.2. Добір, підбір та методи розведення птиці
4. Інкубація
4.1. Поняття про інкубацію. Типи інкубаторів
4.2. Технологія інкубації яєць сільськогосподарської
птиці
5. Технологія годівлі
сільськогосподарської птиці
5.1. Годівля молодняку та дорослої
сільськогосподарської птиці
6. Технологія виробництва
харчових яєць
6.1. Основні принципи технології виробництва харчових
яєць
6.2. Технологія промислового виробництва харчових яєць
7. Технологія виробництва
м’яса сільськогосподарської птиці
7.1.Технологія виробництва м’яса курчат-бройлерів
7.2. Технологія виробництва м’яса індиків
7.3. Технологія виробництва м’яса страусів
8. Технологія переробки
продукції птахівництва та оцінка її переробки
8.1. Технологія забою і переробки сільськогосподарської
птиці
8.2. Технологія переробки інших видів продукції
птахівництва
|