|
ТЕХНОЛОГІЯ
ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ПТАХІВНИЦТВА Електронний посібник |
||
|
СПИСОК
ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ |
||
Л-1 – Бородай В.П., Сахацький М.І., Вертійчук А.І.,
Мельник В.В. та ін. Технологія виробництва продукції птахівництва: Підручник.
– Вінниця: Нова книга, 2006. – 360 с. Л-2 – Бесулін
В.І., Гужва В.І., Куцак С.М. Птахівництво і
технологія виробництва яєць та м’яса птиці. – Біла церква, 2003. – 448 с. Л-3 – Бусенко
О.Т, Столюк В.Д., Могільний
О.Й., Штомпель М.В., та ін. Технологія виробництва
продукції тваринництва: Підручник. - К.: Вища освіта, 2005. – 496 с. Л-4 – Бусенко
О.Т, Столюк В.Д., Штомпель
М.В., Ноздрін М.Т., Могільний
О.Й., Уманець В.Д. Технологія виробництва продукції
тваринництва: Підручник. - К.: Аграрна освіта, 2001. – 432 с. Л-5 – Бомко В.С., Бабенко С.П., Москалик О.Ю.Годівля сільськогосподдарських тварин: Підручник. – К.: Аграрна освіта, 2010. – 278 с. |
|||