image001

ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ПТАХІВНИЦТВА

Електронний посібник

 

Головна

Анотація

Теоретичні відомості

Додатки

Глосарій

Список використаних джерел

Укладачі

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ

 

 

Л-1 – Бородай В.П., Сахацький М.І., Вертійчук А.І., Мельник В.В. та ін. Технологія виробництва продукції птахівництва: Підручник. – Вінниця: Нова книга, 2006. – 360 с.

Л-2 – Бесулін В.І., Гужва В.І., Куцак С.М. Птахівництво і технологія виробництва яєць та м’яса птиці. – Біла церква, 2003. – 448 с.

Л-3 – Бусенко О.Т, Столюк В.Д., Могільний О.Й., Штомпель М.В., та ін. Технологія виробництва продукції тваринництва: Підручник. - К.: Вища освіта, 2005. – 496 с.

Л-4 – Бусенко О.Т, Столюк В.Д., Штомпель М.В., Ноздрін М.Т., Могільний О.Й., Уманець В.Д. Технологія виробництва продукції тваринництва: Підручник. - К.: Аграрна освіта, 2001. – 432 с.

Л-5 – Бомко В.С., Бабенко С.П., Москалик О.Ю.Годівля сільськогосподдарських тварин: Підручник. – К.: Аграрна освіта, 2010. – 278 с.

На початок