image001

ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ПТАХІВНИЦТВА

Електронний посібник

 

Головна

Анотація

Теоретичні відомості

Додатки

Глосарій

Список використаних джерел

Укладачі

АНОТАЦІЯ

 

Визначальна особливість навчального електронного посібника полягає в тому, що у ньому реалізується покрокова процедура засвоєння навчального матеріалу, за якою інформація опановується окремими, логічно завершеними фрагментами. Під час роботи з ними забезпечується здійснення всього циклу засвоєння навчального матеріалу (сприйняття – усвідомлення – закріплення – застосування – контроль).

Розкрито теоретичні питання визначення основних порід сільськогосподарської птиці; проведення оцінки продуктивних якостей птиці за екстер’єрними і конституційними особливостями, племінних і продуктивних якостей птиці; проведення підбору пар для спаровування; визначення інкубаційних якостей яєць птиці; біологічний контроль режиму інкубації; визначення норм годівлі; складання схеми технологічного процесу виробництва харчових яєць та м’яса бройлерів; оцінювання якості харчових яєць та м’яса.

Електронний посібник складено для студентів аграрних вищих навчальних закладів І–ІІ рівнів акредитації зі спеціальності 5.09010201 «Виробництво і переробка продукції тваринництва».

 

На початок