|
ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ПТАХІВНИЦТВА Електронний посібник |
||
|
АНОТАЦІЯ |
||
Визначальна особливість навчального електронного посібника полягає в
тому, що у ньому реалізується покрокова процедура засвоєння навчального матеріалу,
за якою інформація опановується окремими, логічно завершеними
фрагментами. Під час роботи з ними забезпечується здійснення всього циклу
засвоєння навчального матеріалу (сприйняття – усвідомлення – закріплення –
застосування – контроль). Розкрито
теоретичні питання визначення
основних порід сільськогосподарської птиці; проведення оцінки продуктивних
якостей птиці за екстер’єрними і конституційними особливостями, племінних і
продуктивних якостей птиці; проведення підбору пар для спаровування; визначення
інкубаційних якостей яєць птиці; біологічний контроль режиму інкубації;
визначення норм годівлі; складання схеми технологічного процесу виробництва
харчових яєць та м’яса бройлерів; оцінювання якості харчових яєць та м’яса. Електронний посібник складено для студентів
аграрних вищих навчальних закладів І–ІІ рівнів акредитації зі спеціальності
5.09010201 «Виробництво і переробка продукції тваринництва». |
|||