НМЦ

ТЕХНОЛОГІЯ ХАРЧОВИХ КОНЦЕНТРАТІВ

Електронний посібник

 

ВФПО

ЗМІСТ

 

ВСТУП

РОЗДІЛ 1. КЛАСИФІКАЦІЯ І ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧОВИХ КОНЦЕНТРАТІВ

1.1. Вступ у харчоконцентратне виробництво. Асортимент, харчова цінність і особливості харчових концентратів

1.1.1. Характеристика, класифікація і асортимент харчових концентратів

1.1.2. Історія та перспективи розвитку харчоконцентратної промисловості

1.1.3. Особливості харчових концентратів та характеристика сировини

1.2. Рецептури харчових концентратів і норми витрат сировини. Види втрат і відходів

1.2.1. Рецептури харчових концентратів

1.2.2. Види втрат і відходів при виробництві харчових концентратів

1.2.3. Норми витрат сировини

Тестовий контроль з розділу № 1

РОЗДІЛ 2. ВИРОБНИЦТВО НАПІВФАБРИКАТІВ ХАРЧОКОНЦЕНТРАТНОГО ВИРОБНИЦТВА

2.1. Технологічна схема виробництва варено-сушених круп і зернобобових

2.1.1. Характеристика варено-сушених круп і зернобобових

2.1.2. Технологічна схема виробництва варено-сушених круп і зернобобових

2.2. Характеристика і способи виробництва сушеного м’яса

2.2.1. Характеристика сушеного м’яса

2.2.2. Технологічна схема виробництва сушеного м’яса методом теплового сушіння

2.2.3. Технологічна схема виробництва сушеного м’яса методом сублімаційного сушіння

2.3. Характеристика білкових гідролізатів. Способи їх виробництва

2.3.1. Характеристика білкових гідролізатів

2.3.2. Способи отримання білкових гідролізатів

2.3.3. Виробництво білкового ферментативного гідролізату за допомогою гриба Aspergillus oryzae

2.3.4. Виробництво білкового ферментативного гідролізату за допомогою ферментних препаратів

Тестовий контроль з розділу № 2

РОЗДІЛ 3. ХАРЧОВІ КОНЦЕНТРАТИ ОБІДНІХ СТРАВ

3.1. Асортимент і характеристика харчових концентратів перших і других обідніх страв

3.1.1. Асортимент харчових концентратів обідніх страв

3.1.2. Асортимент і характеристика харчових концентратів перших і других обідніх страв

3.1.3. Характеристика сировини для виробництва перших і других обідніх страв

3.2. Технологічні схеми виробництва концентратів перших і других

обідніх страв

3.2.1. Операції підготовки сировини та напівфабрикатів до виробництва

3.2.2 Технологічна схема виробництва крупо-овочевих концентратів фасованих насипом

3.2.3 Технологічна схема виробництва овочевих брикетованих концентратів

3.3. Характеристика та технологічні схеми виробництва солодких страв

3.3.1. Класифікація і асортимент харчових концентратів солодких страв

3.3.2. Технологічна схема виробництва харчових концентратів киселів і мусів

3.3.3. Технологічна схема виробництва харчових концентратів кремів, пудингів десертних і желе

3.4. Характеристика та технологічна схема виробництва напівфабрикатів борошняних виробів

3.4.1. Класифікація і асортимент харчових концентратів борошняних виробів

3.4.2. Харчова цінність харчових концентратів борошняних виробів

3.4.3. Технологічна схема виробництва харчових концентратів напівфабрикатів борошняних виробів

Тестовий контроль з розділу № 3

РОЗДІЛ 4. СУХІ ПРОДУКТИ ДИТЯЧОГО ТА ДІЄТИЧНОГО ХАРЧУВАННЯ

4.1. Характеристика та технологічні схеми виробництва плодово-овочевих порошків і дитячої суміші «Малюк»

4.1.1. Класифікація і асортимент харчових концентратів сухих продуктів дитячого і дієтичного харчування

4.1.2. Характеристика та технологічна схема виробництва плодово-овочевих порошків

4.1.3. Характеристика та технологічна схема виробництва дитячої суміші «Малюк»

4.2. Характеристика та технологічні схеми виробництва зневоднених відварів круп і дієтичного борошна

4.2.1. Характеристика та технологічна схема виробництва зневоднених відварів круп

4.2.2. Характеристика та технологічна схема виробництва дієтичного борошна

Тестовий контроль з розділу № 4

РОЗДІЛ 5. ВІВСЯНІ ДІЄТИЧНІ ПРОДУКТИ

5.1. Характеристика і технологічна схема виробництва толокна

5.1.1. Характеристика та харчова цінність толокна

5.1.2. Технологічна схема виробництва толокна без процесу томління вівса
5.1.3. Технологічна схема виробництва толокна з процесом томління вівса

5.2. Характеристика і технологічна схема виробництва вівсяних пластівців

5.2.1. Характеристика та харчова цінність вівсяних пластівців «Геркулес»

5.2.2. Технологічна схема виробництва вівсяних пластівців «Геркулес»

Тестовий контроль з розділу № 5

РОЗДІЛ 6. СУХІ СНІДАНКИ

6.1. Характеристика та технологічна схема виробництва кукурудзяних пластівців

6.1.1. Характеристика та харчова цінність кукурудзяних пластівців

6.1.2. Технологічна схема виробництва класичних кукурудзяних пластівців

6.1.3. Технологічна схема виробництва екструзійних кукурудзяних пластівців

6.2. Характеристика та технологічна схема виробництва кукурудзяних паличок

6.2.1. Характеристика і харчова цінність кукурудзяних паличок

6.2.2. Технологічна схема виробництва кукурудзяних паличок

Тестовий контроль з розділу № 6

РОЗДІЛ 7. КАВА ТА НАПОЇ, ЩО ЇЇ ЗАМІНЮЮТЬ

7.1. Асортимент і характеристика кави і напоїв, що її замінюють

7.1.1. Характеристика сировини

7.1.2. Характеристика натуральної та розчинної кави

7.1.3. Характеристика кавових напоїв

7.2. Технологічні схеми виробництва кави смаженої натуральної та розчинної

7.2.1. Технологічна схема виробництва кави смаженої натуральної

7.2.2. Технологічна схема виробництва розчинної кави

7.3. Характеристика сировини та технологічна схема виробництва кавових напоїв

7.3.1. Характеристика сировини

7.3.2. Технологічна схема виробництва кавових напоїв

Тестовий контроль з розділу № 7

РОЗДІЛ 8. ВИРОБНИЦТВО КАРТОПЛЕ ПРОДУКТІВ

8.1. Характеристика та підготовка сировини для виробництва картопле продуктів

8.1.1. Характеристика картоплі для переробки на продукти харчування

8.1.2. Способи підготовки картоплі до виробництва

8.1.3. Умови зберігання картоплі

8.2. Технологічна схема виробництва хрумкої картоплі та картопляних крекерів

8.2.1. Характеристика хрумкої картоплі та картопляних крекерів

8.2.2. Технологічна схема виробництва хрумкої картоплі

8.2.3. Технологічна схема виробництва картопляних крекерів

Тестовий контроль з розділу № 8

 

 

На початок