НМЦ

ТЕХНОЛОГІЯ ХАРЧОВИХ КОНЦЕНТРАТІВ

Електронний посібник

 

ВФПО

АНОТАЦІЯ

 

Посібник містить лекційний матеріал, теми самостійної роботи з наведенням теоретичних відомостей про характеристику, асортимент та класифікацію різних груп харчових концентратів; про напівфабрикати, що використовуються для їх виробництва. Наведені схеми виробництва та їх опис з указанням режимів та параметрів технологічних процесів. Для закріплення навчального матеріалу кожна тема містить контрольні питання, тестовий контроль знань по розділам та підсумковий. В посібнику представлені інструкційні картки лабораторних робіт, які містять відомості щодо організації роботи, порядку її виконання та методик проведення; інструкційні картки практичних робіт – включають відомості про організацію роботи, порядку її виконання та необхідні дані для проведення індивідуальних розрахунків за варіантами. Для оформлення результатів робіт студентів складені форми звітів з лабораторних та практичних робіт.

В електронному посібнику в якості додаткового інформаційного матеріалу представлений глосарій термінів та понять, що прийняті в харчоконцентратній промисловості; вимоги до органолептичних та фізико-хімічних показників якості харчових концентратів згідно діючої нормативно-технічної документації.

З метою візуального супроводу та унаочнення навчального матеріалу в посібнику представлені тематичні рисунки, таблиці, графічні позначення та відеоматеріали.

Електронний посібник розроблений для студентів і викладачів зі спеціальності 181 «Харчові технології» за ОПП «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» закладів фахової передвищої освіти.

Електронний посібник складається з 8 розділів і містить 235 елементів візуалізації з них 18 відеоматеріалів.

 

На початок