|
|
ТЕХНОЛОГІЯ ХАРЧОВИХ КОНЦЕНТРАТІВ Електронний посібник |
|
||
АНОТАЦІЯ |
|||||
Посібник містить лекційний матеріал, теми
самостійної роботи з наведенням теоретичних відомостей про характеристику,
асортимент та класифікацію різних груп харчових концентратів; про
напівфабрикати, що використовуються для їх виробництва. Наведені схеми
виробництва та їх опис з указанням режимів та
параметрів технологічних процесів. Для закріплення навчального матеріалу
кожна тема містить контрольні питання, тестовий контроль знань по розділам та
підсумковий. В посібнику представлені інструкційні картки лабораторних робіт,
які містять відомості щодо організації роботи, порядку її виконання та
методик проведення; інструкційні картки практичних робіт – включають
відомості про організацію роботи, порядку її виконання та необхідні дані для
проведення індивідуальних розрахунків за варіантами. Для оформлення
результатів робіт студентів складені форми звітів з лабораторних та
практичних робіт. В електронному посібнику в якості додаткового
інформаційного матеріалу представлений глосарій термінів та понять, що
прийняті в харчоконцентратній промисловості; вимоги
до органолептичних та фізико-хімічних показників якості харчових концентратів
згідно діючої нормативно-технічної документації. З метою візуального супроводу та унаочнення
навчального матеріалу в посібнику представлені тематичні рисунки, таблиці,
графічні позначення та відеоматеріали. Електронний посібник розроблений для студентів і
викладачів зі спеціальності 181 «Харчові технології» за ОПП «Виробництво
хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» закладів
фахової передвищої освіти. Електронний посібник складається з 8 розділів і
містить 235 елементів візуалізації з них 18 відеоматеріалів. |
|||||