|
|
ТЕХНОЛОГІЯ ХАРЧОВИХ КОНЦЕНТРАТІВ Електронний посібник |
|
||
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ |
|||||
Нормативно-технічна
документація 1. Кава
натуральна розчинна. Загальні технічні умови: ДСТУ 4394:2005. – К.:
Держспоживстандарт України, 2007. 2.
Картопля для промислового переробляння. Технічні умови: ДСТУ 4993:2008. – К.:
Держспоживстандарт України 2010. 3.
Концентрати харчові. Напівфабрикати виробів з борошна. Загальні технічні
умови: ДСТУ 2900:2006. – К.: Держспоживстандарт України, 2006. 5.
Концентрати харчові. Сніданки сухі. Загальні технічні умови: ДСТУ 2903:2005.
– К.: Держспоживстандарт України, 2006. 6.
Концентрати харчові. Солодкі страви желе, муси, пудинги, концентрати молочні.
Загальні технічні умови: ДСТУ 3718:2007. – К.: Держспоживстандарт України,
2007. 7. Кава
натуральна смажена. Загальні технічні умови: ГОСТ 6805-97. – М.: –
Видавництво стандартів, 2005. 8. Напої
нерозчинні на основі кави, цикорію та злакових. Загальні технічні умови: ДСТУ
4118-2002. – К.: Держспоживстандарт України, 2003. 9. Перець
горошком чи змелений. Технічні умови. Частина 2. Білий перець: ДСТУ ISO 959-2:2008. – К.: Держспоживстандарт України, 2008. 10. Перець
стручковий червоний, цілий чи змелений (порошкоподібний). Технічні умови:
ДСТУ ISO 972:2008.
– К.: Держспоживстандарт України, 2008. 12.
Прянощі. Мускатний горіх. Технічні умови: ДСТУ 7411:2013. – К.:
Держспоживстандарт України, 2013. 14. Крупи
вівсяні. Технічні умови: ДСТУ 7698:2015. – К.: – Київський інститут
хлібопродуктів, 2015. 16. Чіпси
і снеки картопляні. Загальні технічні умови: ДСТУ 4608:2006. – К.:
Держспоживстандарт України, 2007. 17 Концентрати харчові. Методи
визначання органолептичних показників, готовності концентратів до вживання та
оцінювання дисперсності суспензії: ДСТУ 7662:2014. – К.:
Держспоживстандарт України, 2014. 18. Концентрати харчові. Методи
визначання вологи: ДСТУ 8004:2015. – К.: Держспоживстандарт України,
2015. 19. Концентрати харчові. Методи
визначання кислотності: ДСТУ 7349:2013. – К.: Держспоживстандарт України,
2014. Основна базова література 1. Домарецький
В.А., Остапчук М.В., Українець А.І. Технологія харчових продуктів. – К.:
НУХТ, 2003. 2.
Рудавська Г.Б., Тищенко Є.В. Харчові концентрати. – К.: КНТЕУ, 2001. 3.
Сирохман І.В., Задорожний І.М., Пономарьов П.Х. Товарознавство продовольчих
товарів. – Київ: Лібра, 2007. 4. Тестові
завдання для незалежного заміру знань студентів (шляхом дистанційного
оцінювання) з дисципліни «Технологія галузі» із спеціальності 181 «Харчові
технології» ОП «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових
концентратів» : [Електронний ресурс] / уклад. С.В. Чуйкова, Н.В. Туз, В.П.
Варибрус. – Х.: КПХП ХНТУСГ, 2012. 5.
Технологія галузі (харчоконцентратне виробництво) : [Електронний ресурс] :
метод. рекомендації до практ. занять для студ. напряму підготовки 6.051701
«Харчові технології та інженерія» ден. та заоч. форм навч. / уклад. В.М.
Ковбаса, О.Ю. Мельник, І. М. Зінченко, В. А. Терлецька. ― К. : НУХТ,
2013. 6.
Технологія та лабораторний практикум кондитерських виробів і харчових
концентратів: навч. посіб. / за ред. проф. А.М. Дорохович і проф. В.М.
Ковбаси. – К.: Фірма «ІНКОС», 2015. |
|||||