НМЦ

ТЕХНОЛОГІЯ ХАРЧОВИХ КОНЦЕНТРАТІВ

Електронний посібник

 

ВФПО

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ

 

Нормативно-технічна документація

1. Кава натуральна розчинна. Загальні технічні умови: ДСТУ 4394:2005. – К.: Держспоживстандарт України, 2007.

2. Картопля для промислового переробляння. Технічні умови: ДСТУ 4993:2008. – К.: Держспоживстандарт України 2010.

3. Концентрати харчові. Напівфабрикати виробів з борошна. Загальні технічні умови: ДСТУ 2900:2006. – К.: Держспоживстандарт України, 2006.

5. Концентрати харчові. Сніданки сухі. Загальні технічні умови: ДСТУ 2903:2005. – К.: Держспоживстандарт України, 2006.

6. Концентрати харчові. Солодкі страви желе, муси, пудинги, концентрати молочні. Загальні технічні умови: ДСТУ 3718:2007. – К.: Держспоживстандарт України, 2007.

7. Кава натуральна смажена. Загальні технічні умови: ГОСТ 6805-97. – М.: – Видавництво стандартів, 2005.

8. Напої нерозчинні на основі кави, цикорію та злакових. Загальні технічні умови: ДСТУ 4118-2002. – К.: Держспоживстандарт України, 2003.

9. Перець горошком чи змелений. Технічні умови. Частина 2. Білий перець: ДСТУ ISO 959-2:2008. – К.: Держспоживстандарт України, 2008.

10. Перець стручковий червоний, цілий чи змелений (порошкоподібний). Технічні умови: ДСТУ ISO 972:2008. – К.: Держспоживстандарт України, 2008.

12. Прянощі. Мускатний горіх. Технічні умови: ДСТУ 7411:2013. – К.: Держспоживстандарт України, 2013.

14. Крупи вівсяні. Технічні умови: ДСТУ 7698:2015. – К.: – Київський інститут хлібопродуктів, 2015.

16. Чіпси і снеки картопляні. Загальні технічні умови: ДСТУ 4608:2006. – К.: Держспоживстандарт України, 2007.

17 Концентрати харчові. Методи визначання органолептичних показників, готовності концентратів до вживання та оцінювання дисперсності суспензії: ДСТУ 7662:2014. – К.: Держспоживстандарт України, 2014.

18. Концентрати харчові. Методи визначання вологи: ДСТУ 8004:2015. – К.: Держспоживстандарт України, 2015.

19. Концентрати харчові. Методи визначання кислотності: ДСТУ 7349:2013. – К.: Держспоживстандарт України, 2014.

 

Основна базова література

1. Домарецький В.А., Остапчук М.В., Українець А.І. Технологія харчових продуктів. – К.: НУХТ, 2003.

2. Рудавська Г.Б., Тищенко Є.В. Харчові концентрати. – К.: КНТЕУ, 2001.

3. Сирохман І.В., Задорожний І.М., Пономарьов П.Х. Товарознавство продовольчих товарів. – Київ: Лібра, 2007.

4. Тестові завдання для незалежного заміру знань студентів (шляхом дистанційного оцінювання) з дисципліни «Технологія галузі» із спеціальності 181 «Харчові технології» ОП «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» : [Електронний ресурс] / уклад. С.В. Чуйкова, Н.В. Туз, В.П. Варибрус. – Х.: КПХП ХНТУСГ, 2012.

5. Технологія галузі (харчоконцентратне виробництво) : [Електронний ресурс] : метод. рекомендації до практ. занять для студ. напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» ден. та заоч. форм навч. / уклад. В.М. Ковбаса, О.Ю. Мельник, І. М. Зінченко, В. А. Терлецька. ― К. : НУХТ, 2013.

6. Технологія та лабораторний практикум кондитерських виробів і харчових концентратів: навч. посіб. / за ред. проф. А.М. Дорохович і проф. В.М. Ковбаси. – К.: Фірма «ІНКОС», 2015.

 

 

На початок