Лого на Електронний підручник

ТЕХНОЛОГІЯ ЗБЕРІГАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА

Електронний посібник

Головна

Анотація

Теоретичні відомості

Додатки

Список використаних джерел

Укладачі

 

ЛАБОРАТОРНІ ЗАНЯТТЯ

 

1. Лабораторне заняття 1. Підготовка партій товарного зерна і відбір проб для аналізу. Визначення органолептичних показників якості зернових мас

2. Лабораторне заняття 2. Визначення вологості та засміченості зерна

3. Лабораторне заняття 3. Визначення кількості та якості клейковини

4. Лабораторне заняття 4. Технологічна характеристика зерна пшениці, підготовка помельних сумішей

5. Лабораторне заняття 5. Оцінка якості круп

6. Лабораторне заняття 6. Оцінка якості переробки олійної сировини. Технологічна схема вироб­ництва олії

7. Лабораторне заняття 7. Ознайомлення із засобами, що використовуються для контролю та регулювання зберігання плодоовочевої продукції

8. Лабораторне заняття 8. Органолептична оцінка якості консервованої плодоовочевої продукції

9. Лабораторне заняття 9. Кількісний облік врожаю картоплі. Оцінка якості картоплі різного призна­чення. Технологічна схема виробництва крохмалю

10. Лабораторне заняття 10. Оцінка якості коренеплодів і доброякісності соку цукрових буряків.Технологічна схема виробництва цукру

На початок