|
ТЕХНОЛОГІЯ
ЗБЕРІГАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА Електронний
посібник |
Електронний посібник є важливою
складовою частиною освітнього процесу, складається з 12 розділів, у яких
розкрито сучасні технології зберігання і переробки продукції рослинництва. У електронному
посібнику висвітлено такі теми: вимоги і умови
зберігання основних видів рослинницької продукції, заходи боротьби із
втратами продукції, загальні питання
консервування і переробки продукції, методика визначення якості продукції та
здійснення хіміко-технологічного контролю виробництва. Електронний посібник містить гіперпосилання між елементами
посібника і має посилання на інші інтернет-ресурси, що забезпечує
застосування різноманітних програмних засобів навігації. У посібнику є також авторські відеофрагменти
та відеофільми, що дозволяє передати в динаміці процеси, які вивчають. Може використовуватись
на різних етапах заняття: - як
постановка проблеми перед вивченням нового матеріалу; - у поясненні
нового матеріалу для демонстрації; - під час
закріплення та узагальнення знань; - для
контролю знань. Електронний посібник призначений для закріплення та поглиблення теоретичного програмного матеріалу, сприяє оволодінню практичними
навичками роботи. Рекомендований для викладачів і студентів очної та
дистанційної форм навчання освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр»
за спеціальністю 201 «Агрономія» закладів фахової передвищої
освіти. |
|