Лого на Електронний підручник

ТЕХНОЛОГІЯ ЗБЕРІГАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА

Електронний посібник

Головна

Анотація

Теоретичні відомості

Додатки

Список використаних джерел

Укладачі

Анотація

 

Електронний посібник є важливою складовою частиною освітнього процесу, складається з 12 розділів, у яких розкрито сучасні технології зберігання і переробки продукції рослинництва.

У електронному посібнику висвітлено такі теми: вимоги і умови зберігання основних видів рослинницької продукції, заходи боротьби із втратами продукції, загальні питання консервування і переробки продукції, методика визначення якості продукції та здійснення хіміко-технологічного контролю виробництва.

Електронний посібник містить гіперпосилання між елементами посібника і має посилання на інші інтернет-ресурси, що забезпечує застосування різноманітних програмних засобів навігації.

У посібнику є також авторські відеофрагменти та відеофільми, що дозволяє передати в динаміці процеси, які вивчають.

Може використовуватись на різних етапах заняття:

- як постановка проблеми перед вивченням нового матеріалу;

- у поясненні нового матеріалу для демонстрації;

- під час закріплення та узагальнення знань;

- для контролю знань.

Електронний посібник призначений для закріплення та поглиблення теоретичного програмного матеріалу, сприяє оволодінню практичними навичками роботи.

Рекомендований для викладачів і студентів очної та дистанційної форм навчання освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 201 «Агрономія» закладів фахової передвищої освіти.