Лого на Електронний підручник

«ТЕХНОЛОГІЯ ЗБЕРІГАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА»

Електронний лабораторний практикум з навчальної практики

 

Головна

Анотація

Теоретичні відомості

Список використаних джерел

Тести

Укладачі

ЗМІСТ

 

1. Ознайомлення зі стандартами та нормами на зерно

2. Ознайомлення із виробничими умовами зберігання зерна

3. Визначення показників якості та кількісно-якісний облік зерна

4. Режими і способи зберігання плодоовочевої продукції

5. Товарне оцінювання плодоовочевої продукції

6. Переробка плодоовочевої продукції

7. Виробництво борошна та круп

8. Виробництво хліба

9. Переробка олійних культур

10. Зберігання та переробка цукрових буряків

На початок