Лого на Електронний підручник

«ТЕХНОЛОГІЯ ЗБЕРІГАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА»

Електронний лабораторний практикум з навчальної практики

 

Головна

Анотація

Теоретичні відомості

Список використаних джерел

Тести

Укладачі

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ

 

1. Подпрятов Г.І., Рожко В.І., Скалецька Л.Ф. Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва: підручник. – Київ : Аграрна освіта, 2014. – 393 с.

2. Маньківський А.Я. Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Ніжин: Аспект, 1999. – 383 с.

3. Овсієнко М.В. Шило Т.П. Технологія зберігання і переробки с.г прдукції

4. Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції: Навчальний посіб. / Н.О. Ситнікова, К.Ф. Фоміна. – Київ., 2008. – 304 с.

5. Зберігання і переробка продукції рослинництва: навч. посіб. / Г. І. Подпрятов. – Київ.: Мета, 2002. – 495 с.

6. Скалецька Л.Ф. Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. – Київ.: Вища школа., 1994. – 301 с.

7. Національний стандарт України «Пшениця. Технічні умови. ДCTУ 3768:2019» – Київ: ДП «УкрНДНЦ», 2019.

8. Національний стандарт України «Соняшник. Олійна сировина. Технічні умови. ДСТУ 4694: 2006». – Київ: Держспоживстандарт України, 2007.

9. Національний стандарт України «Горох. Технічні умови. ДСТУ 4523:2006». – Київ: Держспоживстандарт України, 2007.

10. Національний стандарт України  «Жито. Технічні умови. ДСТУ 4522:2006». – Київ: Держспоживстандарт України, 2007.

11. Національний стандарт України «Гречка. Технічні умови. ДСТУ 4524:2006». – Київ: Держспоживстандарт України, 2007.

12. Національний стандарт України «Кукурудза. Технічні умови. ДСТУ 4525: 2006». – Київ: Держспоживстандарт України, 2007.

13. Національний стандарт України  «Просо. Технічні умови. ДСТУ 5026: 2008». – Київ: Держспоживстандарт України, 2010.

14. Національний стандарт України «Сорго. Технічні умови. ДСТУ 4962: 2008». – Київ: Держспоживстандарт України, 20010.

15. Національний стандарт України «Соя. Технічні умови. ДСТУ 4964: 2008». – Київ: Держспоживстандарт України, 2010.

16. Національний стандарт України «Насіння ріпаку для промислової переробки. Технічні умови. ДСТУ 4966: 2008». – Київ: Держспоживстандарт України, 2010.

17. Національний стандарт України «Насіння сільськогосподарських культур. Методи визначення якості. ДСТУ 4138: 2002». – Київ: Держспоживстандарт України, 2003.

18. Межгосударственный стандарт ГОСТ 13586.5-93. «Зерно. Методы определения влажности», – Киев: Госстандарт Украины. – 1997.

18. Межгосударственный стандарт ГОСТ 30483-97 «Зерно. Методы определения общего и фракционного содержания сорной и зерновой примесей», – Киев: Госстандарт Украины. – 1997.

20. Межгосударственный стандарт ГОСТ 13586.1-68 «Зерно. Методы определения количества и качества клейковины в пшенице», – Киев: Госстандарт Украины. – 1968.

21. Межгосударственный стандарт ГОСТ 10967-90 «Зерно. Методы определения запаха и цвета», – Москва: Стандартинформ. – 2009.

22. Межгосударственный стандарт ГОСТ 13586.4-83 «Зерно. Методы определения зараженности и поврежденности вредителями», - Москва: Стандартинформ. – 1983.

23. Національним стандартом України ДСТУ ІSO 6322-2: 2004. «Зберігання зернових та бобових». – Київ: Держспоживстандарт України, 2004.

24. Межгосударственный стандарт ГОСТ 27572-87 «Яблоки свежие для промышленной переработки. Технические условия».

25. Межгосударственный стандарт  ГОСТ 21122-75 «Яблоки свежие поздних сортов созревания. Технические условия».

26. Межгосударственный стандарт ГОСТ 23493-79 "Картопля. Терміни і визначення"

27. Національний стандарт України ДСТУ 4492:2005. «Олія соняшникова. Технічні умови». – Київ: Держспоживстандарт України, 2006.

28.Національний стандарт України ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне.

29. Межгосударственный стандарт ГОСТ 5550-74 «Крупа гречневая. Технические условия» Москва: Издательство стандартов. – 2003.

30. Національний стандарт України ДСТУ 4582. «Хліб та хлібобулочні вироби», – Київ: Держспоживстандарт України. 2006.

31. https://www.youtube.com/watch?v=_OHl9ZL4yWE

32. https://www.youtube.com/watch?v=yj6H_ER-PSo&t=11s

33. https://www.youtube.com/watch?v=7-zpCSFQuHo

34. https://www.youtube.com/watch?v=U4IcsH60PWc

35. https://www.youtube.com/watch?v=qGA_gkyJvIc&t=612s

36. https://www.youtube.com/watch?v=wucCiaRCKWI

37. https://www.youtube.com/watch?v=4r_jSdYIacA

38. https://www.youtube.com/watch?v=Jn-BeJZeO3Y&t=73s

39. https://www.youtube.com/watch?v=4v9JtrKU_PM&t=377s

40. https://www.youtube.com/watch?v=BzE2b4zurVk&list=PLOl07-AUaitVpkk_EvWWiIteBSHrvFnzs

41. https://www.youtube.com/watch?v=8gaUczTC_fQ&t=67s

42. https://www.youtube.com/watch?v=Bg5PgbAPAgY&t=519s

43. https://www.youtube.com/watch?v=UtpzAJGO0Q8&list=PLOl07-AUaitVpkk_EvWWiIteBSHrvFnzs

44. https://www.youtube.com/watch?v=m-XRqVR5OXs&list=PLOl07-AUaitVpkk_EvWWiIteBSHrvFnzs

45. https://www.youtube.com/watch?v=jcsjYAjSv4Q&list=PLOl07-AUaitVpkk_EvWWiIteBSHrvFnzs

46. https://www.youtube.com/watch?v=ptTNbrSLKik&list=PLOl07-AUaitVpkk_EvWWiIteBSHrvFnzs

47. https://www.youtube.com/watch?v=oPNp1Q3Mb6A

48. https://www.youtube.com/watch?v=5Lt2HZIz69A

49. https://www.youtube.com/watch?v=he8E6CDUekQ&list=PLOl07-AUaitVpkk_EvWWiIteBSHrvFnzs

На початок