Лого на Електронний підручник

«ТЕХНОЛОГІЯ ЗБЕРІГАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА»

Електронний лабораторний практикум з навчальної практики

 

Головна

Анотація

Теоретичні відомості

Список використаних джерел

Тести

Укладачі

Анотація

 

Електронний лабораторний практикум з навчальної практики є частиною навчального комплексу з дисципліни. Він призначений для закріплення та поглиблення теоретичного програмного матеріалу, сприяє оволодінню практичними навичками роботи.

Ознайомлює студентів з основними показниками якості продукції рослинництва, способами та режимами зберігання, основними методами переробки і оцінювання якості продукції.

Розроблений відповідно до типової програми практик.

Містить 10 лабораторних занять, де є відеоматеріали та фото, що дозволяє передати в динаміці процеси і технології, які вивчаються, а також має посилання на інші інтернет-ресурси і довідники, що забезпечує застосування різноманітних програмних засобів навігації.

Рекомендований для викладачів і студентів очної та дистанційної форм навчання освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 201 «Агрономія» закладів фахової передвищої освіти.

 

На початок