|
«ТЕХНОЛОГІЯ
ЗБЕРІГАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА» Електронний лабораторний практикум з навчальної практики |
||
|
|||
Електронний лабораторний практикум з навчальної
практики є частиною навчального
комплексу з дисципліни. Він призначений для закріплення та поглиблення
теоретичного програмного матеріалу, сприяє оволодінню практичними
навичками роботи. Ознайомлює
студентів з основними показниками якості продукції рослинництва,
способами та режимами зберігання, основними методами переробки і оцінювання
якості продукції. Розроблений
відповідно до типової програми практик. Містить 10
лабораторних занять, де є відеоматеріали та фото, що дозволяє передати в
динаміці процеси і технології, які вивчаються, а також має посилання на інші інтернет-ресурси і
довідники, що забезпечує застосування різноманітних програмних засобів
навігації. Рекомендований для
викладачів і студентів очної та дистанційної форм навчання
освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю
201 «Агрономія» закладів фахової передвищої освіти. |
|||