|
ТЕХНОЛОГІЯ ЗБЕРІГАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ
РОСЛИННИЦТВА Електронний лабораторний практикум з дисципліни |
||
|
ЗМІСТ |
||
2. ТЕХНОЛОГІЯ ПІСЛЯЗБИРАЛЬНОЇ ОБРОБКИ ЗЕРНОВИХ МАС ТА
ПІДГОТОВКА ЇХ ДО ЗБЕРІГАННЯ 2.1. Характеристика та фізіологічні властивості
зернових мас як об’єктів зберігання Підготовка партій
товарного зерна і відбір проб для аналізу. Визначення органолептичних показників якості зернових мас 2.2. Очищення,сушіння та
вентилювання зернових мас Визначення вологості та засміченості зерна Визначення кількості та якості клейковини 4. ОСНОВИ ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ РОСЛИНИЦТВА 4.1. Виробництво борошна Технологічна характеристика зерна пшениці, підготовка помельних
сумішей 4.2. Технологія переробки зерна на крупи. 4.4. Технологія переробки олійних культур Оцінювання якісті переробки олійної сировини.
Технологічна схема виробництва олії 5. ЗАГАЛЬНІ ВЛАСТИВОСТІ ПЛОДІВ, ОВОЧІВ І КАРТОПЛІ ЯК
ОБ’ЄКТІВ ЗБЕРІГАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ 5.2. Процеси, які відбуваються у плодоовочевій масі
під час зберігання Ознайомлення із засобами, які використовують для
контролю та регулювання зберігання 8. ОСНОВИ ПЕРЕРОБКИ ОВОЧІВ, ПЛОДІВ ТА ВИНОГРАДУ 8.2. Мікробіологічні та фізичні способи консервування Органолептичне оцінювання якості консервованої плодоовочевої продукції 9. ПІСЛЯЗБИРАЛЬНА ДОРОБКА, ЗБЕРІГАННЯ ТА ПЕРЕРОБКА БУЛЬБ
КАРТОПЛІ Лабораторне заняття № 9. Кількісний облік
врожаю картоплі. Оцінювання якості картоплі різного призначення. Технологічна схема виробництва крохмалю. 10. ЗБЕРІГАННЯ ТА ПЕРЕРОБКА КОРЕНЕПЛОДІВ ЦУКРОВИХ БУРЯКІВ 10.2. Основи технології переробки цукрових буряків Оцінка якості коренеплодів і доброякісності соку цукрових буряків. Технологічна схема виробництва цукру |
|||