Лого на Електронний підручник

ТЕХНОЛОГІЯ ЗБЕРІГАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА

Електронний лабораторний практикум з дисципліни

 

Головна

Анотація

Теоретичні відомості

Список використаних джерел

Укладачі

ЗМІСТ

 

2. ТЕХНОЛОГІЯ ПІСЛЯЗБИРАЛЬНОЇ ОБРОБКИ ЗЕРНОВИХ МАС ТА ПІДГОТОВКА ЇХ ДО ЗБЕРІГАННЯ

2.1. Характеристика та фізіологічні властивості зернових мас як об’єктів зберігання

Лабораторне заняття № 1

Підготовка партій товарного зерна і відбір проб для аналізу. Визначення органолептичних

показників якості зернових мас

2.2. Очищення,сушіння та вентилювання зернових мас

Лабораторне заняття № 2

Визначення вологості та засміченості зерна

Лабораторне заняття № 3

Визначення кількості та якості клейковини

4. ОСНОВИ ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ РОСЛИНИЦТВА

4.1. Виробництво борошна

Лабораторне заняття № 4

Технологічна характеристика зерна пшениці, підготовка помельних сумішей

4.2. Технологія переробки зерна на крупи.

Лабораторне заняття № 5

Оцінювання якості круп

4.4. Технологія переробки олійних культур

Лабораторне заняття № 6

Оцінювання якісті переробки олійної сировини. Технологічна схема виробництва олії

5. ЗАГАЛЬНІ ВЛАСТИВОСТІ ПЛОДІВ, ОВОЧІВ І КАРТОПЛІ ЯК ОБ’ЄКТІВ ЗБЕРІГАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ

5.2. Процеси, які відбуваються у плодоовочевій масі під час зберігання

Лабораторне заняття № 7.

Ознайомлення із засобами, які використовують для контролю та регулювання зберігання

плодоовочевої продукції

8. ОСНОВИ ПЕРЕРОБКИ ОВОЧІВ, ПЛОДІВ ТА ВИНОГРАДУ

8.2. Мікробіологічні та фізичні способи консервування

Лабораторне заняття № 8.

Органолептичне оцінювання якості консервованої плодоовочевої продукції

9. ПІСЛЯЗБИРАЛЬНА ДОРОБКА, ЗБЕРІГАННЯ ТА ПЕРЕРОБКА БУЛЬБ КАРТОПЛІ

Лабораторне заняття № 9.

Кількісний облік врожаю картоплі. Оцінювання якості картоплі різного призначення.

Технологічна схема виробництва крохмалю.

10. ЗБЕРІГАННЯ ТА ПЕРЕРОБКА КОРЕНЕПЛОДІВ ЦУКРОВИХ БУРЯКІВ

10.2. Основи технології переробки цукрових буряків

Лабораторне заняття № 10

Оцінка якості коренеплодів і доброякісності соку цукрових буряків.

Технологічна схема виробництва цукру

 

На початок