|
ТЕХНОЛОГІЯ ЗБЕРІГАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ
РОСЛИННИЦТВА Електронний лабораторний практикум з дисципліни |
||
|
ВИКОРИСТАНІ ДЖЕРЕЛА
І ЛІТЕРАТУРА |
||
ВИКОРИСТАНІ ДЖЕРЕЛА
І ЛІТЕРАТУРА 1. Подпрятов Г.І., Рожко В.І., Скалецька Л.Ф.
Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва : підручник. – Київ
: Аграрна освіта, 2014. – 393 с. 2. Маньківський
А.Я. Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. ‒
Ніжин : Аспект, 1999.‒ 383 с. 3. Навчально
– методичний посібник.– НМЦ,–2003, 157 с. 4. Технологія
зберігання і переробки сільськогосподарської продукції : Навчальний посібник/
Н.О. Ситнікова, К.Ф.Фоміна.–К., 2008. – 304 с. 5. Зберігання і переробка продукції рослинництва:
Навч. посіб. / Г. І. Подпрятов, – Київ: Мета, 2002. – 495 с. 6. Скалецька Л.Ф. Технологія
зберігання і переробки продукції рослинництва. – Київ: Вища шк., 1994.‒
301 с.
7. Національний
стандарт України “Пшениця. Технічні умови. ДCTУ 3768:2009”. – К. :
Держспоживстандарт України, 2009. 8. Національний
стандарт України “Гречка. Технічні умови. ДСТУ 4524:2006”, – Київ :
Держспоживстандарт України, 2007. 9. Національний
стандарт України “Соняшник. Олійна сировина. Технічні умови. ДСТУ 4694:
2006”. – Київ : Держспоживстандарт України, 2007. 10. ДСТУ
4492:2005. Олія соняшникова. Технічні умови. |
|||