Лого на Електронний підручник

ТЕХНОЛОГІЯ ЗБЕРІГАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА

Електронний лабораторний практикум з дисципліни

 

Головна

Анотація

Теоретичні відомості

Список використаних джерел

Укладачі

ВИКОРИСТАНІ ДЖЕРЕЛА І ЛІТЕРАТУРА

 

ВИКОРИСТАНІ ДЖЕРЕЛА І ЛІТЕРАТУРА

 

1. Подпрятов Г.І., Рожко В.І., Скалецька Л.Ф. Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва : підручник. – Київ : Аграрна освіта, 2014. – 393 с.

2. Маньківський А.Я. Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. ‒ Ніжин : Аспект, 1999.‒ 383 с.

3. Навчально – методичний посібник.– НМЦ,–2003, 157 с.

4. Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції : Навчальний посібник/ Н.О. Ситнікова, К.Ф.Фоміна.–К., 2008. – 304 с.

5. Зберігання і переробка продукції рослинництва: Навч. посіб. / Г. І. Подпрятов, – Київ: Мета, 2002. –  495 с.

6. Скалецька Л.Ф. Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. – Київ: Вища шк., 1994.‒ 301 с.

7. Національний стандарт України “Пшениця. Технічні умови. ДCTУ 3768:2009”. – К. : Держспоживстандарт України, 2009.

8. Національний стандарт України “Гречка. Технічні умови. ДСТУ 4524:2006”, – Київ : Держспоживстандарт України, 2007.

9. Національний стандарт України “Соняшник. Олійна сировина. Технічні умови. ДСТУ 4694: 2006”. – Київ : Держспоживстандарт України, 2007.

10.  ДСТУ 4492:2005. Олія соняшникова. Технічні умови.

 

На початок