|
ТЕХНОЛОГІЯ ЗБЕРІГАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ
РОСЛИННИЦТВА Електронний лабораторний практикум з дисципліни |
||
|
|||
Електронний
лабораторний практикум є важливою складовою частиною освітнього процесу, розроблений
відповідно до типової програми з навчальної дисципліни, яка складається з 12
розділів, у яких розкрито сучасні технології зберігання і переробки продукції
рослинництва. Практикум
призначений для закріплення та поглиблення теоретичного програмного матеріалу,
сприяє оволодінню практичними навичками роботи. Містить 10 лабораторних занять, де є
відеоматеріали та фото, що дозволяє передати в динаміці процеси і технології,
які вивчають, а також має посилання на інші інтернет-ресурси і довідники, що
забезпечує застосування різноманітних програмних засобів навігації. Рекомендований для викладачів
і студентів очної та дистанційної форм навчання освітньо-професійного ступеня
«Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 201 «Агрономія» закладів фахової
передвищої освіти. |
|||