Лого на Електронний підручник

ТЕХНОЛОГІЯ ЗБЕРІГАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА

Електронний лабораторний практикум з дисципліни

 

Головна

Анотація

Теоретичні відомості

Список використаних джерел

Укладачі

Анотація

 

Електронний лабораторний практикум є важливою складовою частиною освітнього процесу, розроблений відповідно до типової програми з навчальної дисципліни, яка складається з 12 розділів, у яких розкрито сучасні технології зберігання і переробки продукції рослинництва.

Практикум призначений для закріплення та поглиблення теоретичного програмного матеріалу, сприяє оволодінню практичними навичками роботи. Містить 10 лабораторних занять, де є відеоматеріали та фото, що дозволяє передати в динаміці процеси і технології, які вивчають, а також має посилання на інші інтернет-ресурси і довідники, що забезпечує застосування різноманітних програмних засобів навігації.

Рекомендований для викладачів і студентів очної та дистанційної форм навчання освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 201 «Агрономія» закладів фахової передвищої освіти.

 

На початок