НМЦ

ТЕХНОЛОГІЯ ХАРЧОВИХ КОНЦЕНТРАТІВ

Електронний посібник

 

ВФПО

 

ЗМІСТ CАМОСТІЙНОЇ РОБОТИ

 

РОЗДІЛ 1. КЛАСИФІКАЦІЯ І ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧОВИХ КОНЦЕНТРАТІВ

1. Способи теплового сушіння, техніка і параметри сушіння

1.1. Теплове сушіння

1.2. Теоретичні основи сушіння харчових продуктів

2. Сутність сублімаційного сушіння, його переваги і недоліки

2.1. Основи сушіння сублімацією. Переваги і недоліки сублімаційного сушіння

2.2. Обладнання для сублімаційного сушіння

РОЗДІЛ 2. ВИРОБНИЦТВО НАПІВФАБРИКАТІВ ХАРЧОКОНЦЕНТРАТНОГО ВИРОБНИЦТВА

3. Характеристика і технологічна схема виробництва плодових і ягідних екстрактів

3.1. Характеристика плодових і ягідних екстрактів

3.2. Технологічна схема виробництва плодових і ягідних екстрактів

РОЗДІЛ 3. ХАРЧОВІ КОНЦЕНТРАТИ ОБІДНІХ СТРАВ

4. Характеристика і технологічна схема виробництва кулінарних соусів

4.1. Характеристика кулінарних соусів

4.2. Технологічна схема виробництва кулінарних соусів

РОЗДІЛ 6. СУХІ СНІДАНКИ

5. Характеристика і технологічна схема виробництва зірваних зерен, повітряного солодкого рису

5.1. Харчова цінність злакових культур для виробництва зірваних (повітряних) зерен

5.2. Технологічна схема виробництва зірваних зерен злакових культур

5.3. Технологічна схема виробництва повітряного солодкого рису

РОЗДІЛ 8. ВИРОБНИЦТВО КАРТОПЛЕ ПРОДУКТІВ

6. Характеристика і технологічна схема виробництва замороженої гарнірної картоплі та сухого картопляного пюре

6.1. Характеристика замороженої гарнірної картоплі та сухого пюре

6.2. Технологічна схема виробництва замороженої гарнірної картоплі

6.3. Технологічна схема виробництва сухого картопляного пюре

РОЗДІЛ 9. ПРЯНОЩІ

7. Характеристика і технологічна схема виробництва прянощів

7.1. Характеристика прянощів

7.2. Технологічна схема виробництва прянощів

 

На початок