НМЦ

ТЕХНОЛОГІЯ ХАРЧОВИХ КОНЦЕНТРАТІВ

Електронний посібник

 

ВФПО

 

ЗМІСТ ЛАБОРАТОРНИХ РОБІТ

 

ПРАВИЛА ТЕХНІКИ БЕЗПЕКИ ПРИ РОБОТІ В ХАРЧОВИХ ЛАБОРАТОРІЯХ

І. Загальні вимоги до поведінки студентів в лабораторії

ІІ. Загальні вимоги пожежної безпеки в лабораторії

ІІІ. Правила техніки безпеки при виконанні дослідів

ІV. Правила техніки безпеки при роботі з лабораторним обладнанням

V. Правила надання першої допомоги в лабораторіях при опіках і отруєннях

1. ЛАБОРАТОРНА РОБОТА № 1. Контроль якості круп’яних напівфабрикатів

2. ЛАБОРАТОРНА РОБОТА № 2. Контроль якості харчових концентратів перших і других обідніх страв

3. ЛАБОРАТОРНА РОБОТА № 3. Контроль якості харчових концентратів солодких страв

4. ЛАБОРАТОРНА РОБОТА № 4. Аналіз якості сумішей напівфабрикатів борошняних виробів та їх випікання

5. ЛАБОРАТОРНА РОБОТА № 5. Аналіз якості продуктів екструзійної технології

6. ЛАБОРАТОРНА РОБОТА № 6. Контроль якості кави та кавових напоїв

7. ЛАБОРАТОРНА РОБОТА № 7. Характеристика сировини для виробництва картопле продуктів. Аналіз картоплі

 

На початок