ТЕХНОЛОГІЯ ХАРЧОВИХ КОНЦЕНТРАТІВ
Електронний посібник
ГОЛОВНА
ТЕОРЕТИЧНІ ВІДОМОСТІ
АНОТАЦІЯ
ДОДАТКИ
ГЛОСАРІЙ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
УКЛАДАЧІ
ЗМІСТ ЛАБОРАТОРНИХ РОБІТ
ПРАВИЛА ТЕХНІКИ БЕЗПЕКИ ПРИ РОБОТІ В ХАРЧОВИХ ЛАБОРАТОРІЯХ
І. Загальні вимоги до поведінки студентів в лабораторії
ІІ. Загальні вимоги пожежної безпеки в лабораторії
ІІІ. Правила техніки безпеки при виконанні дослідів
ІV. Правила техніки безпеки при роботі з лабораторним обладнанням
V. Правила надання першої допомоги в лабораторіях при опіках і отруєннях
1. ЛАБОРАТОРНА РОБОТА № 1. Контроль якості круп’яних напівфабрикатів
2. ЛАБОРАТОРНА РОБОТА № 2. Контроль якості харчових концентратів перших і других обідніх страв
3. ЛАБОРАТОРНА РОБОТА № 3. Контроль якості харчових концентратів солодких страв
4. ЛАБОРАТОРНА РОБОТА № 4. Аналіз якості сумішей напівфабрикатів борошняних виробів та їх випікання
5. ЛАБОРАТОРНА РОБОТА № 5. Аналіз якості продуктів екструзійної технології
6. ЛАБОРАТОРНА РОБОТА № 6. Контроль якості кави та кавових напоїв
7. ЛАБОРАТОРНА РОБОТА № 7. Характеристика сировини для виробництва картопле продуктів. Аналіз картоплі
На початок