МАШИНИ ТА ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ПЕРЕРОБКИ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ
Електронний посібник
ГОЛОВНА
ТЕОРЕТИЧНІ ВІДОМОСТІ
АНОТАЦІЯ
ДОДАТКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
УКЛАДАЧІ
Практичне заняття 1. Вивчення особливостей будови, принципу роботи та регулювань транспортера
Практичне заняття 2. Вивчення особливостей будови, принципу роботи та регулювань універсальної мийної машини
Практичне заняття 3. Вивчення особливостей будови, принципу роботи та регулювань гомогенізатора
Практичне заняття 4. Вивчення особливостей будови, принципу роботи та регулювань бланшувача
Практичне заняття 5. Вивчення особливостей будови, принципу роботи та регулювань наповнювального автомату
Практичне заняття 6. Вивчення особливостей будови, принципу роботи та регулювань напівавтоматичної закатної машини
Практичне заняття 7. Вивчення особливостей будови, принципу роботи та регулювань вальцьового млина
Практичне заняття 8. Вивчення особливостей будови, принципу роботи та регулювань тістомісильної машини
Практичне заняття 9. Вивчення особливостей будови, принципу роботи та регулювань шнекового пресу
Практичне заняття 10. Вивчення особливостей будови, принципу роботи та регулювань подрібнювача м'яса
На початок