image002

ЗАГАЛЬНА БІОХІМІЯ

II частина

Електронний посібник

Головна

Теоретичні відомості

Додатки

Список використаних джерел

Анотація

Укладачі

ЗМІСТ

 

7. Ферментибіологічні каталізатори

7.1. Характеристика та класифікація ферментів.

7.2. Механізм дії ферментів.

7.3. Властивості ферментів.

7.4. Значення ферментів у харчовій промисловості.

8. Вітаміни

8.1. Характеристика та історія виникнення вітамінів

8.2. Класифікація і номенклатура

8.3. Жиророзчинні та водорозчинні вітаміни

8.4. Значення вітамінів у харчовій промисловості

9. Обмін речовин і енергії

9.1. Обмін речовин і енергії.

9.2. Обмін вуглеводів та його значення для живих організмів.

9.3. Анаеробний розпад вуглеводів. Бродіння.

9.4. Бродіння та його основні види.

9.5. Аеробний розпад вуглеводів

10. Харчові речовини та травлення

10.1. Харчова та біологічна цінність продуктів харчування.

10.2. Обмін органічних кислот.

10.3. Значення органічних кислот у харчуванні.

11. Обмін ліпідів

11.1. Суть і значення ліпідного обміну.

11.2. Розпад ліпідів в організмі людини.

11.3. Значення ліпідних перетворень у харчових виробництвах.

12. Обмін білків

12.1. Обмін білків в організмі людини та його значення.

12.2. Катаболізм амінокислот

12.3. Біосинтез білка

 

На початок