|
ЗАГАЛЬНА БІОХІМІЯ II частина Електронний посібник |
АНОТАЦІЯ |
|
У другій
частині електронного посібника «Загальна біохімія» на основі системного підходу
викладено основні розділи загальної біохімії: ферменти ‒ біологічні каталізатори, їх
характеристика, механізм дії та властивості, класифікація й номенклатура вітамінів, їх значення в харчовій
промисловості, обмін речовин
і енергії, обмін ліпідів
та значення ліпідних перетворень у харчових виробництвах, обмін білків та
його значення. Корисним є те, що параллельно розглядається роль і значення основних складових компонентів у галузі виробництва харчової продукції. Для покращення засвоєння знань у посібнику використані схеми, картинки, гіперпосилання на відеоматеріали з тем, що дозволять швидко перейти до відеопояснення та детально розібратися в темах розділу. Після кожної теми запропоновано питання для
самоконтролю. Рекомендовано
для викладачів
та здобувачів освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології». Електронний посібник складається з 6 розділів і містить
111 елементів візуалізації, з них 14 відео. |
|