СТАЛЕ ТВАРИННИЦТВО ТА БЛАГОПОЛУЧЧЯ ТВАРИН SULAWE SUSTAINABLE LIVESTOCK PRODUCTION AND ANIMAL WELFARE МОДУЛЬ 1 СТАЛЕ ТВАРИННИЦТВО/ MODULE 1 SUSTAINABLE LIVESTOCK PRODUCTION Електронний
посібник/The
electronic manual |
||||||||
4. ОЦІНКА
СТІЙКОСТІ ТА КРИТЕРІЇ СТІЙКОСТІ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА |
||||||||
1. Якість та безпека харчових продуктів тваринного
походження (http://surl.li/hyviqb) [Noor Uddin, G., Abdul Hannan, A.,
Hosain, Z., Al-Amin, Hossain, M., Shariful Islam, S., Mizanur Rahman, M.,
Aktar, M., Debnath, M., Kumar Dey, A., Dhali, C. (2019). A Review on Quality
and Safety of Animal Source Foods. Quality Control Laboratory
for Livestock Inputs and its Food Products, Department of Livestock Services,
Bangladesh, Dhaka. December, 2019. URL: http://surl.li/erjgjk] 2. Вимоги споживачів до якісних продуктів тваринництва (https://pathways-project.com/blog/livestock-for-sustainable-food-systems/) 3. Оцінка якості продуктів тваринництва споживачами та
рівень добробуту сільськогосподарських тварин (https://www.mdpi.com/2071-1050/14/5/2830) [Alonso, M.E.,
González-Montaña, J.R., Lomillos, J.M., (2020). Consumers’
Concerns and Perceptions of Farm Animal Welfare. Animals, 10(3), 385.
DOI: https://doi.org/10.3390/ani10030385] 4. Вплив органічних продуктів харчування та органічного
сільського господарства на здоров’я людини (https://ehjournal.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12940-017-0315-4)
[Mie, A., Andersen, H.R., Gunnarsson, S., Kahl, J., Kesse-Guyot, E.,
Rembiałkowska, E., Quaglio, G., Grandjean, P. (2017). Human health
implications of organic food and organic agriculture: a comprehensive review.
Environmental Health, 16, 111. DOI: https://doi.org/10.1186/s12940-017-0315-4] |
||||||||