СТАЛЕ ТВАРИННИЦТВО ТА БЛАГОПОЛУЧЧЯ ТВАРИН SULAWE

SUSTAINABLE LIVESTOCK PRODUCTION AND ANIMAL WELFARE

МОДУЛЬ 1 СТАЛЕ ТВАРИННИЦТВО/

MODULE 1 SUSTAINABLE LIVESTOCK PRODUCTION

Електронний посібник/The electronic manual

4. ОЦІНКА СТІЙКОСТІ ТА КРИТЕРІЇ СТІЙКОСТІ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА

 

САМОСТІЙНА РОБОТА

 

6. Основи якості продуктів тваринництва

 

 

 

 

1. Якість та безпека харчових продуктів тваринного походження (http://surl.li/nmwkdh) [Noor Uddin, G., Abdul Hannan, A., Hosain, Z., Al-Amin, Hossain, M., Shariful Islam, S., Mizanur Rahman, M., Aktar, M., Debnath, M., Kumar Dey, A., Dhali, C. (2019). A Review on Quality and Safety of Animal Source Foods. Quality Control Laboratory for Livestock Inputs and its Food Products, Department of Livestock Services, Bangladesh, Dhaka. December, 2019. URL: http://surl.li/ajqzoj]

2. Вимоги споживачів до якісних продуктів тваринництва (https://pathways-project.com/blog/livestock-for-sustainable-food-systems/)

3. Оцінка якості продуктів тваринництва споживачами та рівень добробуту сільськогосподарських тварин (https://www.mdpi.com/2071-1050/14/5/2830) [Alonso, M.E., González-Montaña, J.R., Lomillos, J.M., (2020). Consumers’ Concerns and Perceptions of Farm Animal Welfare. Animals, 10(3), 385. DOI: https://doi.org/10.3390/ani10030385]

4. Вплив органічних продуктів харчування та органічного сільського господарства на здоров’я людини (https://ehjournal.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12940-017-0315-4) [Mie, A., Andersen, H.R., Gunnarsson, S., Kahl, J., Kesse-Guyot, E., Rembiałkowska, E., Quaglio, G., Grandjean, P. (2017). Human health implications of organic food and organic agriculture: a comprehensive review. Environmental Health, 16, 111. DOI: https://doi.org/10.1186/s12940-017-0315-4]

 

Попередня тема

На початок

Наступна тема