СТАЛЕ ТВАРИННИЦТВО ТА БЛАГОПОЛУЧЧЯ ТВАРИН SULAWE

SUSTAINABLE LIVESTOCK PRODUCTION AND ANIMAL WELFARE

МОДУЛЬ 1 СТАЛЕ ТВАРИННИЦТВО/

MODULE 1 SUSTAINABLE LIVESTOCK PRODUCTION

Електронний посібник/The electronic manual

4. ОЦІНКА СТІЙКОСТІ ТА КРИТЕРІЇ СТІЙКОСТІ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА

 

 

1. Вимоги щодо розміщення сільськогосподарських підприємств в Україні (http://epl.org.ua/human-posts/vymogy-shhodo-rozmishhennya-silskogospodarskyh-pidpryyemstv/)

2. Проєктування та будівництво підприємств із виробництва і переробки продукції тваринництва (http://socrates.vsau.org/b04213/html/cards/getfile.php/5706.pdf) [Польовий Л.В., Яремчук О.С., Захаренко М.О. Проектування та будівництво підприємств із виробництва і переробки продукції тваринництва: практикум : навчальний посібник Ч. 1. 2-е вид., перероб., допов. Вінниця : ВЦ ВНАУ, 2013. 308 с. URL: http://socrates.vsau.org/b04213/html/cards/getfile.php/5706.pdf]

3. Державні санітарні правила планування та забудови населених пунктів в Україні (мінімальні вимоги відстань об’єктів з виробництва і переробки продукції тваринництва, санітарно-захисних зон тощо) (https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0379-96#Text) [Наказ Міністерства охорони здоров’я України від 19 червня 1996 р. №173 «Про затвердження Державних санітарних правил планування та забудови населених пунктів»]

4. Розмір санітарно-захисної зони для тваринницьких підприємств в Україні (https://ecolog-ua.com/news/rozmir-sanitarno-zahysnoyi-zony-dlya-tvarynnyckyh-pidpryyemstv-shcho-vrahuvaty)

5. Нормативна база України з питань регулювання будівельних норм і санітарно-захисних зон між тваринницькими об'єктами та житловою забудовою (http://surl.li/kyqwgo)

 

 

Попередня тема

На початок

Наступна тема