Лого на Електронний підручник

ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА

II частина

Електронний посібник

 

Головна

Анотація

Теоретичні відомості

Додатки

Список використаних джерел

Укладачі

ЗМІСТ

 

3. ЗЕРНОВІ БОБОВІ КУЛЬТУРИ

3.1. Зернові бобові культури

3.1.1. Значення і використання зернобобових культур

3.1.2. Ботанічна характеристика зернобобових культур

 

3.2. Горох

3.2.1. Господарське значення гороху

3.2.2. Ботанічна характеристика гороху

3.2.3. Біологічні особливості гороху

3.2.4 Сучасна технологія вирощування гороху

 

3.3. Соя

3.3.1. Господарське значення сої

3.3.2. Ботанічна характеристика сої

3.3.3. Біологічні особливості сої

3.3.4. Сучасна технологія вирощування сої

3.3.5. Особливості виробництва екологічно чистої продукції сої

 

3.4. Люпин

3.4.1. Значення та використання люпину

3.4.2. Ботанічна характеристика люпину

3.4.3. Біологічні особливості люпину

3.4.4. Технологія вирощування люпину

 

3.5. Квасоля

3.5.1. Значення та використання квасолі

3.5.2. Ботанічна характеристика квасолі

3.5.3. Біологічні особливості квасолі

3.5.4. Технологія вирощування квасолі

 

3.6. Кормові боби

3.6.1. Значення та використання кормових бобів

3.6.2. Ботанічна характеристика кормових бобів

3.6.3. Біологічні особливості кормових бобів

3.6.4. Технологія вирощування кормових бобів

 

3.7. Чина

3.7.1. Значення використання та поширення чини

3.7.2. Ботанічна характеристика чини

3.7.3. Біологічні особливості чини

3.7.4. Технологія вирощування чини

 

3.8. Нут

3.8.1. Значення нуту

3.8.2. Ботанічна характеристика нуту

3.8.3. Біологічні особливості нуту

3.8.4. Технологія вирощування нуту

 

3.9. Сочевиця

3.9.1. Значення та використання сочевиці

3.9.2. Ботанічна характеристика сочевиці

3.9.3. Біологічні особливості сочевиці

3.9.4. Технологія вирощування сочевиці

 

4. КОРЕНЕПЛОДИ

4.1. Коренеплоди. Цукрові буряки

4.1.1. Загальна характеристика коренеплодів

4.1.2. Господарське значення цукрових буряків

4.1.3. Морфологічна будова цукрових буряків

4.1.4. Біологічні особливості цукрових буряків

4.2. Сучасна інтенсивна технологія вирощування цукрових буряків

4.3. Вирощування насіння цукрових буряків

На початок