|
ТЕХНОЛОГІЯ
ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА II частина Електронний посібник |
|
|
Електронний посібник
є важливою складовою частиною освітнього процесу, складається з 3-ох
розділів, у яких розкрито сучасні технології вирощування
сільськогосподарських культур та освоєння інтенсивних, індустріальних, ресурсозберігальних, екологічно чистих технологій для
одержання стабільних високих урожаїв. У другій частині
електронного підручника висвітлено такі теми: зернові бобові культури та коренеплоди, Електронний
посібник містить гіперпосилання між елементами підручника і має посилання на
інші інтернет-ресурси, що забезпечує застосування різноманітних програмних
засобів навігації. У посібнику є
також авторські відеофрагменти та відеофільми, що
дозволяє передати в динаміці процеси, які вивчають. Може
використовуватись на різних етапах заняття: - як постановка
проблеми перед вивченням нового матеріалу; - у поясненні нового
матеріалу для демонстрації; - під час
закріплення та узагальнення знань; - для контролю
знань. Електронний посібник
призначений
для закріплення та поглиблення
теоретичного програмного матеріалу, сприяє
оволодінню практичними навичками роботи. Рекомендований для
викладачів і студентів очної та дистанційної форм навчання
освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю
201 «Агрономія» закладів фахової передвищої освіти.
|
|