ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА
III частина
Електронний посібник
Головна
Анотація
Теоретичні відомості
Список використаних джерел
Укладачі
ЗМІСТ
5. Бульбоплоди й баштанні культури
5.1. Бульбоплоди. Картопля
5.1.1. Загальна характеристика бульбоплодів
5.1.2. Господарське значення картоплі
5.1.3. Ботанічна характеристика картоплі
5.1.4. Біологічні особливості картоплі
5.1.5. Сучасна технологія вирощування картоплі
5.2. Баштанні культури
5.2.1. Значення баштанних культур
5.2.2. Господарське значення гарбузів
5.2.3 Господарське значення кавунів
5.2.4. Господарське значення дині
6. Олійні та ефіроолійні культури
6.1. Олійні культури. Соняшник
6.1.1. Загальна характеристика олійних
6.1.2. Господарське значення соняшнику
6.1.3. Ботанічна характеристика соняшнику
6.1.4. Біологічні особливості соняшнику
6.1.5. Сучасна технологія вирощування соняшнику
6.2. Ріпак, гірчиця, рицина, арахіс, мак, льон олійний, кунжут, лялеманція
6.2.1. Господарське значення ріпаку
6.2.2. Історія і поширення ріпаку
6.2.3. Ботанічна характеристика ріпаку
6.2.4. Біологічні особливості ріпаку
6.2.5. Технологія вирощування
6.2.6. Господарське значення гірчиці
6.2.7. Сучасна технологія вирощування гірчиці
6.2.8. Господарське значення рицини
6.2.9. Морфобіологічні та екологічні особливості рицини
6.2.10. Технологія вирощування рицини
6.2.11. Господарське значення арахісу
6.2.12. Морфобіологічні та екологічні особливості арахісу
6.2.13. Технологія вирощування арахісу
6.2.14. Господарське значення маку олійного
6.2.15. Морфобіологічні та екологічні особливості маку олійного
6.2.16. Технологія вирощування маку олійного
6.2.17. Господарське значення льону олійного
6.2.18. Морфобіологічні та екологічні особливості льону олійного
6.2.19. Технологія вирощування льону
6.2.20. Господарське значення кунжуту
6.2.21. Морфобіологічні та екологічні особливості кунжуту
6.2.22. Технологія вирощування кунжуту
6.2.23. Господарське значення лялеманції
6.2.24. Морфобіологічні та екологічні особливості лялемації
6.2.25. Технологія вирощування лялемації
6.3. Ефіроолійні культури. М`ята перцева
6.3.1. Загальна характеристика ефіроолійних
6.3.2. Господарське значення м`яти перцевої
6.3.3. Ботанічна характеристика та біологічні особливості м`яти перцевої
6.3.4. Сучасна технологія вирощування м`яти перцевої
6.4. Коріандр, аніс, кмин, лаванда, шавлія мускатна
6.4.1. Господарське значення коріандру
6.4.2. Ботанічна характеристика та біологічні особливості коріандру
6.4.3. Технологія вирощування коріандру
6.4.4. Господарське значення анісу
6.4.5. Технологія вирощування анісу
6.4.6. Господарське значення кмину
6.4.7. Ботанічна характеристика та біологічні особливості кмину
6.4.8. Технологія вирощування кмину
6.4.9. Господарське значення лаванди справжньої
6.4.10. Морфобіологічні та екологічні особливості лаванди
6.4.11. Технологія вирощування лаванди
6.4.12. Господарське значення шавлії мускатної
6.4.13. Морфобіологічні та екологічні особливості шавлії мускатної
6.4.14. Технологія вирощування шавлії мускатної
7. Прядивні та наркотичні культури
7.1. Прядивні культури
7.1.1. Господарське значення та історія поширення льону довгунцю
7.1.2. Ботанічна характеристика та біологічні особливості льону-довгунцю
7.1.3. Технологія вирощування льону-довгунцю
7.1.4. Господарське значення коноплі та історія поширення
7.1.5. Ботанічна характеристика та біологічні особливості коноплі
7.1.6. Технологія вирощування коноплі
7.1.7. Господарське значення бавовника
7.1.8. Морфобіологічні та екологічні особливості бавовника
7.1.9. Технологія вирощування бавовника
7.1.10. Значення та походження джуту
7.1.11. Біологічні особливості та технологія вирощування джуту
7.1.12. Історія та поширення канатнику
7.1.13. Біологічні особливості та технологія вирощування канатника
7.2. Тютюн, махорка і хміль
7.2.1. Господарське значення тютюну та історія і поширення тютюну
7.2.2. Ботанічна характеристика та біологічні особливості тютюну
7.2.3. Технологія вирощування тютюну
7.2.4. Господарське значення махорки. Історія і поширення. Ботанічна характеристика. Біологічні особливості махорки
7.2.5. Технологія вирощування махорки
7.2.6. Господарське значення хмелю. Історія і поширення. Біологічні особливості хмелю
7.2.7. Технологія вирощування хмелю
8. Основи стандартизації в рослинництві
8.1. Поняття про стандартизацію
8.2. Державний нагляд за дотриманням умов стандартів
8.3. Стандартизація показників якості продукції рослинництва
8.4. Правове забезпечення стандартизації та управління якістю
9. Основи програмування врожаїв сільськогосподарських культур
9.1. Поняття про програмування і прогнозування врожаю
9.2. Етапи та принципи програмування врожайності
9.3. Основні фактори життєдіяльності рослин
9.4. Фотосинтетична активна радіація (ФАР) та її роль у формуванні врожаю
9.5. Вологозабезпеченість посівів сільськогосподарських культур та її вплив на формування врожаїв
На початок