Описание: Описание: Описание: Описание: Описание: Описание: Описание: Описание: Описание: Описание: Описание: Лого на Електронний підручник

КОНЯРСТВО

Електронний посібник

 

Головна

Анотація

Теоретичні відомості

Список використаних джерел

Укладачі

АНОТАЦІЯ

 

В посібнику наведено відомості походження та одомашнення коней, конституцію, екстер’єр та інтер’єр коней, основні породи тварин, відтворення коней, розкриті питання годівлі та способів утримання та інші.

У стислій формі викладено основні напрямки продуктивності в конярстві, методи використання коней, організація роботи кінноспортивних баз. До кожної теми подано ілюстрації та відеофільми, що сприятиме кращому сприйняттю нових знань. Посібник рекомендовано для підготовки фахівців в аграрних технікумах і коледжах зі спеціальності 204 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”.