Лого на Електронний підручник

ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ

частина І

Електронний посібник

Головна

Анотація

Теоретичні відомості

Список використаних джерел

Укладачі

УКЛАДАЧІ

 

Укладачі:

 

IMG-f970d32566932c91188677cda56f13aa-V

 

 

Людмила СОЛЯР викладачка-методистка, спеціалістка вищої категорії ВСП «Могилів-Подільський технолого-економічний фаховий коледж Вінницького НАУ»

 

 

Галина САВИЦЬКА викладачка, спеціалістка І категорії ВСП «Могилів-Подільський технолого-економічний фаховий коледж Вінницького НАУ»

Рецензент

 

 

Людмила ВЛАСЕНКО – методистка, спеціалістка вищої категорії ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості Державного біотехнологічного університету»

 

Відповідальна

 

image009

 

 

 

 

Ніна СИНЯВСЬКА – методистка Науково-методичного кабінету біотехнологій та ветеринарної медицини Науково-методичного центру ВФПО

 

Редактор

 

Світлана СВІТЕЛЬСЬКА

Технічна підтримка:

Віта ПЕРЕВОЗНИК

Валентина СОПІЛКО

Світлана САЧКО

На початок