|
ТЕХНОЛОГІЯ
ВИРОБНИЦТВА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ частина
І Електронний
посібник |
||
Анотація |
|||
Електронний посібник з навчальної дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції» (І частина) створений
для більш ефективного засвоєння матеріалу, створення комфортних умов навчання, полегшення процесу спілкування і демонстрування технологічних процесів під час викладання навчального матеріалу. Електронний
посібник містить зміст, перелік тем і питань, ілюстрований лекційний матеріал
у вигляді технологічних схем, таблиць, текстового матеріалу, відеоматеріал,
питання для самоконтролю, список літератури. У посібнику розкрито завдання і зміст навчальної
дисципліни, розвиток галузі харчування, поняття про механічну і теплову кулінарну обробку продуктів;
технологічні процеси обробки різних видів сировини, технологічний процес
виробництва напівфабрикатів з овочів, риби, м’яса, сільськогосподарської
птиці, пернатої дичини, кролика, асортимент, кулінарне використання, вимоги
до якості, термін реалізації. Використання електронного посібника надасть змогу зробити виклад навчального матеріалу системним, яскравим, переконливим та дозволить концентрувати увагу студентів на особливо важливих
моментах в освітньому процесі. Передбачені матеріали в
електронному посібнику відповідають вимогам підготовки фахівців зі спеціальності 181 «Харчові технології» і можуть
використовуватись в освітньому процесі. Електронний посібник складається з 6 розділів і містить
377 елементи візуалізації, з них 44 відео. |
|||