Лого на Електронний підручник

ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ

частина І

Електронний посібник

Головна

Анотація

Теоретичні відомості

Список використаних джерел

Укладачі

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ

 

1. Шумило Г.І. – Технологія приготування їжі, Київ, Кондор, 2003-504с.

2. Старовойт Л.Я., Косовенко М.С., Смирнов Ж.М., - КулінаріяКиїв, Вища школа, 1993-270с.

3. Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: ассортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані /В.В.Архіпов, Т.В. Іванникова, А.В. Архіпова – К.: “Інкос” 2007-318с.

4. Ткач В.В., Пластун А.М.- Технологія приготування їжі, практикум, Київ, 2004-212с.

5. Смоляр В.І. – Фізіологія і гігієна харчування, К, Здоров’я, 2000.

 

Інтернет-ресурси:

 

1. http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/bitstream/123456789/6768/1/Технологія%20продукції%20ресторанного%20господарства.pdf

2. https://pidruchniki.com/84316/tovaroznavstvo/udoskonalennya_tehnologiyi_kulinarnoyi_produktsiyi_napivfabrikativ_formovanih_virobiv_osnovi_ratsionalnogo

3. https://studopedia.info/7-49513.html

4. http://nauka.tsatu.edu.ua/print-journals-tdatu/16-1/16_1/22.pdf

5. https://allreferat.com.ua/uk/harchyvannya_tehnologii_prugotyvannya_sprav/referat/25

6. https://buklib.net/books/21949/

 

Відео:

1.https://www.youtube.com/watch?v=uJvVuCwDmDg

2.https://www.youtube.com/watch?v=AWyaZLgbnNk

3. https://www.youtube.com/watch?v=CjlkPBh36OU

4.https://www.youtube.com/watch?v=20l0v0ZCtSk

5. https://www.youtube.com/watch?v=5qY-_tEa9OQ

6.https://www.youtube.com/watch?v=7KD1JiGT-QI

7.https://www.youtube.com/watch?v=TI291vEEqI8

8.https://www.youtube.com/watch?v=uWkiZQ6hq30

9.https://www.youtube.com/watch?v=z8fkwhQWi64

10.https://www.youtube.com/watch?v=IEOzarXgyxw

 

На початок