|
ТЕХНОЛОГІЯ
ВИРОБНИЦТВА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ частина
І Електронний
посібник |
||
1. Шумило Г.І. – Технологія
приготування їжі, Київ, Кондор, 2003-504с. 2. Старовойт Л.Я., Косовенко
М.С., Смирнов Ж.М., - Кулінарія – Київ, Вища школа, 1993-270с. 3. Архіпов В.В., Іванникова
Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна
справа: ассортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані /В.В.Архіпов, Т.В. Іванникова, А.В. Архіпова – К.:
“Інкос” 2007-318с. 4. Ткач
В.В., Пластун А.М.- Технологія приготування
їжі, практикум, Київ,
2004-212с. 5. Смоляр
В.І. – Фізіологія і гігієна
харчування, К, Здоров’я, 2000. Інтернет-ресурси: 3.
https://studopedia.info/7-49513.html 4.
http://nauka.tsatu.edu.ua/print-journals-tdatu/16-1/16_1/22.pdf 5.
https://allreferat.com.ua/uk/harchyvannya_tehnologii_prugotyvannya_sprav/referat/25 6.
https://buklib.net/books/21949/ Відео: 1.https://www.youtube.com/watch?v=uJvVuCwDmDg 2.https://www.youtube.com/watch?v=AWyaZLgbnNk 3. https://www.youtube.com/watch?v=CjlkPBh36OU 4.https://www.youtube.com/watch?v=20l0v0ZCtSk 5. https://www.youtube.com/watch?v=5qY-_tEa9OQ 6.https://www.youtube.com/watch?v=7KD1JiGT-QI 7.https://www.youtube.com/watch?v=TI291vEEqI8 8.https://www.youtube.com/watch?v=uWkiZQ6hq30 9.https://www.youtube.com/watch?v=z8fkwhQWi64 10.https://www.youtube.com/watch?v=IEOzarXgyxw |
|||