1.
Домарецький В.А., Остапчук М.В. Українець А.І. Технологія
харчових продуктів: Підруч. / За ред. А.І.
Українця. - К.: НУХТ, 2003. - 572 с.
|
2.
Домарецький В.А., Остапчук М.В., Українець А.І. Технологія харчових продуктів. –
К.: НУХТ, 2003.-572с.
|
3. Дробот В.І. , Степаненко Т.О. Технологія галузі
(хлібопекарське виробництво): Курс лекцій
для студ. Спец. 6.091700 «Технологія
хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцент
ратів» ден. та заоч. Форм навчання – К.:НУХТ, 2009.-171 с.
|
4.
Крайнюк, Л.М. Методи контролю продукції тваринництва та
рослинних жирів: навч. посіб.
/ Ред. Л.М.Крайнюк. – 2-ге вид., перероб. і доп. – Суми : ВТД «Університетська книга», - 2009. –
300 с.
|
5.
Ростовський В.С.,.Колісник
А.В. Система технологій харчових виробництв: Навчальний посібник.- К.:Кондор, 2008 - 256с.
|
6.
Рудавська Г.Б., Тищенко Є.В. Харчові
концентрати. – К.: КНТЕУ, 2001.-320с.
|
7.
Сирохман І.В., Задорожний
І.М., Пономарьов П.Х. Товарознавство
продовольчих товарів. –
Київ: Лібра, 2007-600с
|
8. Черевко, О. І. Методи контролю якості харчової продукції: навч. посіб. / О. І. Черевко, Л. М. Крайнюк, Л. О.
Касілова, Л. Р. Димитрієвич ; за ред. Л.М.Крайнюк. – Суми : Університетська книга, 2012. –
512 с.
|
9.
Штангеєва, Н. І. Методи контролю харчових виробництв: лабор. практикум: навч. посіб. / Н. І. Штангеєва, Л.
І. Чернявська, Л. П. Рева та ін. ; М- во освіти і
науки України, УДУХТ. – К. : УДУХТ, 2000. – 240 с.
|
10. Богомолов О.В., Верешко Н.В., Сафонова О.М.
та ін. Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції – Харків: Еспада, 2008. – 544с.
|
11. Маньківський А.Я. Технологія зберігання і переробки
сільськогосподарської продукції. 2000. -304с.
|
Нормативні
посилання
|
12. ДСТУ 4623:2006/ГОСТ
31361-2008 Цукор білий. Технічні умови
|
13. ГСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Технічні
умови
|
14. ДСТУ 8791:2018 Борошно
житнє хлібопекарське. Технічні умови
|
15. ДСТУ 4498:2005 Патока
крохмальна. Технічні умови
|
16. ДСТУ 3893:2016 Карамель. Загальні технічні
умови.
|
17. ДСТУ 4465:2005
Маргарин. Загальні технічні умови
|
18. ДСТУ 4492:2017 Олія
соняшникова. Технічні умови
|
19. ДСТУ 2661:2010 Молоко
коров’яче питне. Загальні технічні умови
|
20. ДСТУ 5028:2008 Яйця
курячі харчові. Технічні умови.
|
21. ДСТУ 4335:2004 Жири
кондитерські, кулінарні, хлібопекарські та для молочної промисловості.
Загальні технічні умови
|
22. ДСТУ 4812:2007 Дріжджі
хлібопекарські пресовані. Технічні умови
|
23.
ГОСТ 29272–92 Солод ржаной сухой. Технические условия (Солод житній сухий. Технічні умови)
|
24.
ДСТУ ISO 959-2:2008. Перець горошком чи змелений. Технічні умови. Частина 2. Білий перець
|
25.
ДСТУ ISO 972:2008 Перець стручковий червоний, цілий чи змелений
(порошкоподібний). Технічні
умови.
|
26.
ДСТУ 7411:2013 Прянощі. Мускатний
горіх. Технічні умови
|