НМЦ

ТЕХНОЛОГІЯ СИРОВИНИ

Електронний посібник

 

ВФПО

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ

 

1.  Домарецький В.А., Остапчук М.В. Українець А.І. Технологія харчових продуктів: Підруч. / За ред. А.І. Українця. - К.: НУХТ, 2003. - 572 с.

2.  Домарецький В.А., Остапчук М.В., Українець А.І. Технологія харчових продуктів. – К.: НУХТ, 2003.-572с.

3.  Дробот В.І. , Степаненко Т.О. Технологія галузі (хлібопекарське виробництво): Курс лекцій  для студ. Спец. 6.091700 «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцент ратів» ден. та заоч. Форм навчання – К.:НУХТ, 2009.-171 с.

4.     Крайнюк, Л.М. Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів: навч. посіб. / Ред. Л.М.Крайнюк. – 2-ге вид., перероб. і доп. – Суми : ВТД «Університетська книга», - 2009. – 300 с.

5.  Ростовський В.С.,.Колісник А.В. Система технологій харчових виробництв: Навчальний посібник.- К.:Кондор, 2008 - 256с.

6.  Рудавська Г.Б., Тищенко Є.В. Харчові концентрати. – К.: КНТЕУ, 2001.-320с.

7.  Сирохман І.В., Задорожний І.М., Пономарьов П.Х. Товарознавство продовольчих товарів. – Київ: Лібра, 2007-600с

8.  Черевко, О. І. Методи контролю якості харчової продукції: навч. посіб. / О. І. Черевко, Л. М. Крайнюк, Л. О. Касілова, Л. Р. Димитрієвич ; за ред. Л.М.Крайнюк. – Суми : Університетська книга, 2012. – 512 с.

9.     Штангеєва, Н. І. Методи контролю харчових виробництв: лабор. практикум: навч. посіб. / Н. І. Штангеєва, Л. І. Чернявська, Л. П. Рева та ін. ; М- во освіти і науки України, УДУХТ. – К. : УДУХТ, 2000. – 240 с.

10. Богомолов О.В., Верешко Н.В., Сафонова О.М. та ін. Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції – Харків: Еспада, 2008. – 544с.

11.   Маньківський А.Я. Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. 2000. -304с.

 

Нормативні посилання

12. ДСТУ 4623:2006/ГОСТ 31361-2008 Цукор білий. Технічні умови

13. ГСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Технічні умови

14. ДСТУ 8791:2018 Борошно житнє хлібопекарське. Технічні умови

15. ДСТУ 4498:2005 Патока крохмальна. Технічні умови

16. ДСТУ 3893:2016 Карамель. Загальні технічні умови. 

17. ДСТУ 4465:2005 Маргарин. Загальні технічні умови

18. ДСТУ 4492:2017 Олія соняшникова. Технічні умови

19. ДСТУ 2661:2010 Молоко коров’яче питне. Загальні технічні умови

20. ДСТУ 5028:2008 Яйця курячі харчові. Технічні умови.

21. ДСТУ 4335:2004 Жири кондитерські, кулінарні, хлібопекарські та для молочної промисловості. Загальні технічні умови

22. ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови

23. ГОСТ 29272–92 Солод ржаной сухой. Технические условия (Солод житній сухий. Технічні умови)

24. ДСТУ ISO 959-2:2008. Перець горошком чи змелений. Технічні умови. Частина 2. Білий перець

25. ДСТУ ISO 972:2008 Перець стручковий червоний, цілий чи змелений (порошкоподібний). Технічні умови.

26. ДСТУ 7411:2013 Прянощі. Мускатний горіх. Технічні умови

 

 

На початок