НМЦ

ТЕХНОЛОГІЯ СИРОВИНИ

Електронний посібник

 

ВФПО

ДОДАТКИ

 

ПРЕЗЕНТАЦІЇ:

1. Види і сорти борошна. Вимоги до якості борошна.

2. Кухонна сіль.

3. Дріжджіце одноклітинні гриби.

4. Товарні форми хлібопекарських дріжджів.

5. Крохмаль і крохмалепродукти.

6. Мед: дієтичні та лікувальні властивості, види, показники якості.

7. Цукор: споживні властивості, види, асортимент, показники якості, дефекти.

8. Жири.

9. Рослинні жири.

10. Рослинні олії.

11. Маргарин.

12. Кулінарні жири.

13. Масло вершкове.

14. Варення, джем, конфітюр, повидло.

15. Яйця і яйцепродукти.

16. Використання прянощів у приготуванні страв.

17. Харчові добавки. Е-числа.

На початок