Описание: Описание: НМЦ

ТЕХНОЛОГІЯ СИРОВИНИ

Електронний посібник

 

Описание: Описание: ВФПО

АНОТАЦІЯ

 

Електронний посібник з дисципліни «Технологія сировини» підготовлений для здобувачів освіти спеціальності 181 «Харчові технології» за ОПП «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів». Він включає матеріал для вивчення питань основної та додаткової сировини хлібопекарського виробництва, способи зберігання і підготовки сировини. До кожної лекції наведені контрольні запитання для самоперевірки і вказана відповідна література. Для кращого засвоєння матеріал ілюстрований таблицями, рисунками, фото та вмонтовані відеоматеріали. До теми додатково підготовлені презентації.

Електронний посібник розроблений для здобувачів освіти і викладачів зі спеціальності 181 «Харчові технології» за ОПП «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» закладів фахової передвищої освіти.

Електронний посібник складається з 3 розділів і містить 514 елементів візуалізації, з них 21 – відеоматеріали.

На початок