|
|
ТЕХНОЛОГІЯ СИРОВИНИ Електронний посібник |
|
||
АНОТАЦІЯ |
|||||
Електронний посібник з дисципліни
«Технологія сировини» підготовлений для здобувачів освіти спеціальності 181
«Харчові технології» за ОПП «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних
виробів і харчових концентратів». Він включає матеріал для вивчення питань
основної та додаткової сировини хлібопекарського виробництва, способи
зберігання і підготовки сировини. До кожної лекції наведені контрольні
запитання для самоперевірки і вказана відповідна література. Для кращого
засвоєння матеріал ілюстрований таблицями, рисунками, фото та вмонтовані
відеоматеріали. До теми додатково підготовлені презентації. Електронний посібник розроблений
для здобувачів освіти і викладачів зі спеціальності 181 «Харчові технології»
за ОПП «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових
концентратів» закладів фахової передвищої освіти. Електронний посібник складається з
3 розділів і містить 514 елементів візуалізації, з них 21 – відеоматеріали. |
|||||
На початок |
|||||