0 |
|
ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА Електронний
посібник |
|
||
Основна
література: 1. Архіпов В.В. Організація обслуговування в закладах ресторанного
господарства [Текст]: навч. пос. / Архіпов В.В.,
Русавська В.А. – Київ: Центр уч.літ., 2019. – 342 с. 2. Радченко Л.О., Новікова О.В., Льовшина Л.Д., Пивоваров
П.П., Ніколаєнко-Ломакіна А.М. Особливості ресторанного сервісу. Обслуговування іноземних туристів [Текст]:
навч. посіб. / Л.О. Радченко та ін. – Харків: Світ книг, 2012. – 288 с. 3. Мостова Л.М., Новікова О.В., Ракленко І.М. Організація
обслуговування в ресторанному господарстві. [Текст]: підручник. / Л.М.
Мостова, О.В.Новікова. – Харків: Світ Книг, 2021. – 657 с. 4. Малюк Л.П., Полстяна Л.П., Давидова О.Ю. Організація
ресторанного господарства [Текст]: підручник / Л.П. Малюк та ін. – Харків:
Видавництво «Лідер», 2016. – 488 с. 5. Новікова О.В.,
Радченко Л.О., Вініченко К.П., Льовшина Л.Д., Пивоваров П.П., Чубар Л.І.
Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах
ресторанного господарства [Текст]: навч. посіб. / О.В. Новікова та ін. –
Харків: Світ книг, 2021. – 411 с. 6. Організація
обслуговування в підприємствах ресторанного господарства [Текст] підручник: [для вищ. навч. закл.] / За ред. Н.О. П’ятницької. –
2-ге вид. перероб. та допов.– Київ: Центр учбової літератури, 2011.– 584 с. Додаткова
література: 1. Збірник рецептур національних страв та кулінарних страв та кулінарних
виробів для підприємств громадського харчування всіх форм власності [Текст].
– Київ: А.С.К., 2000. – 848 с. 2. Литвиненко Т.Є.
Особливості організації дипломатичних прийомів [Текст]: навч.-метод. вид.:
конспект лекцій / Т.Є.Литвиненко. – Київ, 2005. – 86 с. 3. Л. П. Малюк. Організація
роботи бармена [Текст]: навч. посіб. / Л. Малюк та ін. – Харків: вид-во ХДАТОГХ, 2002. – 214 с. 4. Лебеденко Т.Є., Новічкова Т.П., Єгорова
А.В., Килиминчук О.О., Кожевнікова В.О., Труфкаті О.В. Сервіс та організація
ресторанного господарства в закладах індустрії гостинності [Текст]:
Електронне видання комбінованого використання: навч. посіб. / Т.Є. Лебеденко
та ін. – Одеса: Маджента, 2021. – 683 с. Нормативні
посилання 1. ДСТУ 4281:2004.
Заклади ресторанного господарства [Текст]: Класифікація. – Київ:
Держспоживстандарт України, 2004. – 12 с. Електронні дждерела: 1. https://www.facebook.com/Kafe.Shikidim/videos/5113422082089906/ 2. https://www.facebook.com/Kafe.Shikidim/videos/170765611717854/ 3. https://www.facebook.com/Kafe.Shikidim/videos/160759252718490/ 4. https://www.facebook.com/Kafe.Shikidim/videos/173632764764472/ 5. https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=Jnvw56dBwD8&list=PPSV&ab_channel=ТелеканалНТА 6. https://www.youtube.com/watch?v=2DY7HKmuu_M&list=PPSV 23. https://youtu.be/4r1Jz9f2C_g 50. https://www.facebook.com/reel/492948330161339 51. https://noc-ukr.org/videos/menyu_olimpiyciv_u_tokio_2020/ 52. https://www.youtube.com/watch?v=Ia81eEWV_lU 53. https://www.youtube.com/watch?v=IpsjRg4O-Gw 54. https://www.youtube.com/watch?v=2n_1PawsRFY 55. https://drive.google.com/file/d/1qAJ9T0OfWTTzosvA_LVhC9coub4grDWo/view 56. https://drive.google.com/file/d/1XUderLI_hZ_Zii7fFcVprCL7rm1L5x4w/view 57. https://drive.google.com/file/d/1RQQz6bIDdlZw6G5qw9ZJYlJ6g274q-To/view 58. https://drive.google.com/file/d/1fpeJjlkrtrYYxHx6POttc5wQ_SmX1tko/view 59. https://drive.google.com/file/d/1Has1UgaQtEH_2RPtm4W0W-CB_EsM12j-/view 60. https://drive.google.com/file/d/1pbPZqYG4Cm0hlo-6Kw_zWg1EYtUafH7q/view 61. https://naurok.com.ua/prezentaciya-na-temu-pravila-vzhivannya-pokazniki-yakosti-vinogradnih 62. https://www.youtube.com/watch?v=wiYcXTNJu_c 63. https://www.youtube.com/watch?v=o8kPEHEw8og 64. https://www.youtube.com/watch?v=kxCTPABIjow 65. https://www.youtube.com/watch?v=x5adyg_yPwU 66. https://www.youtube.com/watch?v=kxCTPABIjow 67. https://www.youtube.com/watch?v=x5adyg_yPwU 68. https://www.youtube.com/watch?v=itBmfd5X0jA |
|||||