0

 

НМЦ

ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Електронний посібник

 

ВФПО

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ

 

Основна література:

1. Архіпов В.В. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства [Текст]: навч. пос. / Архіпов В.В., Русавська В.А. – Київ: Центр уч.літ., 2019. – 342 с.

2.  Радченко Л.О., Новікова О.В., Льовшина Л.Д., Пивоваров П.П., Ніколаєнко-Ломакіна А.М. Особливості ресторанного сервісу.  Обслуговування іноземних туристів [Текст]: навч. посіб. / Л.О. Радченко та ін. – Харків: Світ книг, 2012. – 288 с.

3.  Мостова Л.М., Новікова О.В., Ракленко І.М. Організація обслуговування в ресторанному господарстві. [Текст]: підручник. / Л.М. Мостова, О.В.Новікова. – Харків: Світ Книг, 2021. – 657 с.

4.  Малюк Л.П., Полстяна Л.П., Давидова О.Ю. Організація ресторанного господарства [Текст]: підручник / Л.П. Малюк та ін. – Харків: Видавництво «Лідер», 2016. – 488 с.

5. Новікова О.В., Радченко Л.О., Вініченко К.П., Льовшина Л.Д., Пивоваров П.П., Чубар Л.І. Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства [Текст]: навч. посіб. / О.В. Новікова та ін. – Харків: Світ книг, 2021. – 411 с.

6. Організація обслуговування в підприємствах ресторанного господарства [Текст] підручник: [для вищ. навч. закл.] / За ред. Н.О. П’ятницької. – 2-ге вид. перероб. та допов.– Київ: Центр учбової літератури, 2011.– 584 с.

 

Додаткова література:

1. Збірник рецептур національних страв та кулінарних страв та кулінарних виробів для підприємств громадського харчування всіх форм власності [Текст]. – Київ: А.С.К., 2000. – 848 с.

2. Литвиненко Т.Є. Особливості організації дипломатичних прийомів [Текст]: навч.-метод. вид.: конспект лекцій / Т.Є.Литвиненко. – Київ, 2005. – 86 с.

3. Л. П. Малюк. Організація роботи бармена [Текст]: навч. посіб. / Л. Малюк та ін. – Харків: вид-во ХДАТОГХ, 2002. – 214 с.

4.  Лебеденко Т.Є., Новічкова Т.П., Єгорова А.В., Килиминчук О.О., Кожевнікова В.О., Труфкаті О.В. Сервіс та організація ресторанного господарства в закладах індустрії гостинності [Текст]: Електронне видання комбінованого використання: навч. посіб. / Т.Є. Лебеденко та ін. – Одеса: Маджента, 2021. – 683 с.

Нормативні посилання

1. ДСТУ 4281:2004. Заклади ресторанного господарства [Текст]: Класифікація. – Київ: Держспоживстандарт України, 2004. – 12 с.

 

Електронні дждерела:

1. https://www.facebook.com/Kafe.Shikidim/videos/5113422082089906/

2. https://www.facebook.com/Kafe.Shikidim/videos/170765611717854/

3. https://www.facebook.com/Kafe.Shikidim/videos/160759252718490/

4. https://www.facebook.com/Kafe.Shikidim/videos/173632764764472/

5. https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=Jnvw56dBwD8&list=PPSV&ab_channel=ТелеканалНТА

6. https://www.youtube.com/watch?v=2DY7HKmuu_M&list=PPSV

7. http://surl.li/smloh

8. http://surl.li/smmuw

9. http://surl.li/smmlr

10. http://surl.li/smmnz

11. http://surl.li/smmpn

12. http://surl.li/smmqy

13. http://surl.li/smlkt

14. http://surl.li/smlng

15. http://surl.li/sxste

16. http://surl.li/tenlj

17. http://surl.li/sxxmp

18. http://surl.li/teppf 

19. http://surl.li/sxxwu

20. http://surl.li/sxxxm

21. http://surl.li/sxxyl

22. http://surl.li/sxxvu

23. https://youtu.be/4r1Jz9f2C_g

24. http://surl.li/sxsjq

25. http://surl.li/srrce

26. http://surl.li/sxsjq

27. http://surl.li/sxseh

28. http://surl.li/sxsjq

29. http://surl.li/tgzam

30. http://surl.li/tgzki

31. http://surl.li/tpruc

32. http://surl.li/uapen

33. http://surl.li/uaxjp

34. http://surl.li/ubbpk

35. http://surl.li/ubbxz

36. http://surl.li/uavxe

37. http://surl.li/udrne

38. http://surl.li/ufmnq

39. http://surl.li/udrke

40. http://surl.li/ufhgu

41. http://surl.li/ueauv

42. http://surl.li/uebjg

43. http://surl.li/uebnn

44. http://surl.li/ueaym

45. http://surl.li/ufncv

46. http://surl.li/ufmjp

47. http://surl.li/ufnhn

48. http://surl.li/udrke

49. http://surl.li/ufhgu

50. https://www.facebook.com/reel/492948330161339

51. https://noc-ukr.org/videos/menyu_olimpiyciv_u_tokio_2020/

52. https://www.youtube.com/watch?v=Ia81eEWV_lU

53. https://www.youtube.com/watch?v=IpsjRg4O-Gw

54. https://www.youtube.com/watch?v=2n_1PawsRFY

55. https://drive.google.com/file/d/1qAJ9T0OfWTTzosvA_LVhC9coub4grDWo/view

56. https://drive.google.com/file/d/1XUderLI_hZ_Zii7fFcVprCL7rm1L5x4w/view

57. https://drive.google.com/file/d/1RQQz6bIDdlZw6G5qw9ZJYlJ6g274q-To/view

58. https://drive.google.com/file/d/1fpeJjlkrtrYYxHx6POttc5wQ_SmX1tko/view

59. https://drive.google.com/file/d/1Has1UgaQtEH_2RPtm4W0W-CB_EsM12j-/view

60. https://drive.google.com/file/d/1pbPZqYG4Cm0hlo-6Kw_zWg1EYtUafH7q/view

61. https://naurok.com.ua/prezentaciya-na-temu-pravila-vzhivannya-pokazniki-yakosti-vinogradnih

62. https://www.youtube.com/watch?v=wiYcXTNJu_c

63. https://www.youtube.com/watch?v=o8kPEHEw8og

64. https://www.youtube.com/watch?v=kxCTPABIjow

65. https://www.youtube.com/watch?v=x5adyg_yPwU

66. https://www.youtube.com/watch?v=kxCTPABIjow

67. https://www.youtube.com/watch?v=x5adyg_yPwU

68. https://www.youtube.com/watch?v=itBmfd5X0jA

 

На початок