|
ТЕХНОХІМІЧНИЙ КОНТРОЛЬ
ВИРОБНИЦТВА Електронний посібник |
||
|
|||
Електронний підручник підготовлений відповідно до
орієнтовної програми. У ньому висвітлено основні питання з
технохімічного контролю сировини та готової продукції в м’ясопереробній промисловості, теоретичні
та практичні підходи до вирішення виробничих ситуацій, що можуть виникнути на підприємстві. Має гіперпосилання між елементами підручника та на
інші інтернет-ресурси, що забезпечує використання різноманітних програмних
засобів навігації. Підручник містить не тільки текстову і графічну
інформацію, але й відеофрагменти і відеофільми, що
дозволяють індивідуалізувати навчання і, на відміну від звичайних
(друкованих) матеріалів, мають інтерактивні можливості, тобто можуть надати
необхідну інформацію за запитом студента. Електронний підручник з питаннями для
самоконтролю, глосарієм, нормативною документацією рекомендовано для
викладачів та студентів очної і дистанційної форм навчання
освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» зі спеціальності
181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми „Зберігання,
консервування та переробка м'яса”. |
|||