|
|
АНАЛІТИЧНА ХІМІЯ Електронний
посібник |
|
||
АНОТАЦІЯ |
|||||
В електронному
посібнику «Аналітична хімія» розглянуто основні теоретичні поняття та закони
аналітичної хімії, якісного хімічного аналізу й найважливіші методи кількісного (гравіметрія, титриметрія) та фізико-хімічного аналізу. Матеріал поданий у посібнику допоможе оволодіти основами аналітичної хімії здобувачами освіти спеціальності «Харчові технології». У посібнику
наведено приклади застосування
знань аналітичної хімії у контролі якості сировини та харчової продукції, методичні поради щодо розв’язування задач. Пропонується великий вибір
контрольних вправ і задач та довідниковий
матеріал. Електронний посібник має значну кількість ілюстративного матеріалу, відео-матеріали, гіперпосилання
на електронні джерела інформації та симуляції для візуалізації хімічних процесів. Рекомендовано
для викладачів та здобувачів
освіти із спеціальності «Харчові технології». Електронний
посібник складається з 4 розділів і містить 356 елементи візуалізації з них 102
– відеоматеріали. |
|||||