НМЦ

АНАЛІТИЧНА ХІМІЯ

Електронний посібник

 

ВФПО

АНОТАЦІЯ

 

В електронному посібнику «Аналітична хімія» розглянуто основні теоретичні поняття та закони аналітичної хімії, якісного хімічного аналізу й найважливіші методи кількісного (гравіметрія, титриметрія) та фізико-хімічного аналізу.

Матеріал поданий у посібнику допоможе оволодіти основами аналітичної хімії здобувачами освіти спеціальності «Харчові технології». У посібнику наведено приклади застосування знань аналітичної хімії у контролі якості сировини та харчової продукції, методичні поради щодо розв’язування задач. Пропонується великий вибір контрольних вправ і задач та довідниковий матеріал.

Електронний посібник має значну кількість ілюстративного матеріалу, відео-матеріали, гіперпосилання на електронні джерела інформації та симуляції для візуалізації хімічних процесів.

Рекомендовано для викладачів та здобувачів освіти із спеціальності «Харчові технології».

Електронний посібник складається з 4 розділів і містить 356 елементи візуалізації з них 102 – відеоматеріали.