|
ТЕХНОЛОГІЯ
ЗБЕРІГАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА Електронний посібник |
||
|
ДОДАТКИ |
||
Рис. 1.
Розріз зерна пшениці: 1, 2, 3 –
плодові оболонки; 4, 5, 6 – насіннєві оболонки; 7 – алейроновий шар; 8 – шари
клітин плодової
оболонки; 9 – ендосперм; 10 – щиток; 11, 12, 13 –
зародок із брунькою, осьовою частиною та
корінчиком Рис. 2. Технологічна схема шахтної зерносушарки Рис. 3.
Загальний вигляд елеватора Рис. 4. Основні
технологічні етапи виробництва етанолу Рис. 5. Активна система вентилювання Рис. 6. Збирання
моркви машинами брального типу Рис. 7. Хвороби капусти: а – сіра гниль, б – ризоктоніоз, в – слизистий
бактеріоз, г – фомоз Рис. 8. Збір та пакування яблук Рис. 9. Загальний вигляд картоплесортувального пункту Sipma М-616 Рис.
10. Ваги Парова Рис. 11.
Типова технологічна схема отримання крохмалю Рис. 12.
Формування кагата цукрових буряків Рис. 13. Установки для активного вентилювання буряків
цукрових Рис. 14. Переробка трести льону-довгунцю на
м’яльно-тіпальному агрегаті “Van dommele” Рис. 15. Сушіння шишок хмелю Рис. 16. Сушіння тютюну |
|||