ТЕХНОЛОГІЯ ЗБЕРІГАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА

Електронний посібник

Головна

Теоретичні відомості

Додатки

Список використаних джерел

Укладачі

 

ДОДАТКИ

 

 

Рис. 1. Розріз зерна пшениці:

1, 2, 3 – плодові оболонки; 4, 5, 6 – насіннєві оболонки; 7 алейроновий шар;

8 – шари клітин плодової оболонки; 9 – ендосперм; 10 – щиток;

11, 12, 13 – зародок із брунькою, осьовою частиною та  корінчиком

 


 

shahtn_b

 

Рис. 2. Технологічна схема шахтної зерносушарки

 

 

 

 

 

Рис. 3. Загальний вигляд елеватора

 

FE process - dry - gea

Рис. 4. Основні технологічні етапи виробництва етанолу

 

 

 

Рис. 5. Активна система вентилювання

36

 

Рис. 6. Збирання моркви машинами брального типу

 

 

 

Рис. 7. Хвороби капусти:

а – сіра гниль, б – ризоктоніоз, в – слизистий бактеріоз, г – фомоз

 

42

 

Рис. 8. Збір та пакування яблук

 

m-616

 

Рис. 9. Загальний вигляд картоплесортувального пункту Sipma М-616

 

 

 

 

 

 

Рис. 10. Ваги Парова

 

pottost1

 

Рис. 11. Типова технологічна схема отримання крохмалю

 

 

 

 

кагати бурякыв

Рис. 12. Формування кагата цукрових буряків

 

sugar beet rowss

 

Рис. 13. Установки для активного вентилювання буряків цукрових

 

 

 

 

 

 

Рис. 14. Переробка трести льону-довгунцю на м’яльно-тіпальному

 агрегаті “Van dommele

 

Рис. 15. Сушіння шишок хмелю

 

 

TobaccoBarn

 

Рис. 16. Сушіння тютюну

Попередня тема

На початок