Описание: Описание: Лого на Електронний підручник

МІКРОБІОЛОГІЯ

Електронний посібник

 

Головна

Анотація

Теоретичні відомості

Додатки

Список використаних джерел

Укладачі

АНОТАЦІЯ

 

В електронному посібнику викладено сучасний  матеріал про мікроорганізми та їх класифікацію, основні морфологічні особливості росту розвитку та розмноження мікробів, способи приготування живильних середовищ та методи посіву, збереження та культивування мікроорганізмів, основи мікробіологічного і санітарно-гігієнічного контролю, основи епідеміології у виробництві продукції тваринництва,  санітарні вимоги до виробництва продукції тваринництва.

До тем подано ілюстрації та відеофрагменти, що сприятиме кращому сприйняттю нових знань.

Посібник рекомендовано для підготовки фахівців закладів фахової передвищої освіти спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».