Описание: НМЦ

ХОЛОДИЛЬНО-ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ

Електронний посібник

 

Описание: ВФПО

ДОДАТКИ

 

Перелік лабораторних робіт

1. Дослідження та аналіз систем повітророзподілу в холодильних камерах.

2. Дослідження та аналіз обладнання для охолодження плодів і овочів.

3. Дослідження та аналіз обладнання для охолодження молока і молочних продуктів.

4. Дослідження та аналіз апаратів безконтактного заморожування харчових продуктів різних типів.

5. Дослідження та аналіз апаратів контактного заморожування харчових продуктів різних типів.

6. Дослідження та аналіз обладнання для розморожування харчових продуктів.

7. Дослідження та аналіз обладнання для зберіганні харчових продуктів в регулюючому газовому середовищі (РГС).

8. Дослідження та аналіз холодильної техніки підприємств торгівлі та громадського харчування

 

Перелік практичних робіт

1. Розрахунок системи повітророзподілу в холодильних камерах.

2. Розрахунок тривалості охолодження харчових продуктів.

3. Розрахунок будівельних площ камер для заморожування м’яса, визначення навантаження на камерне обладнання, розрахунок та підбір приладів охолодження.

4. Розрахунок та підбір повітряних морозильних апаратів.

5. Розрахунок розмороження харчових продуктів.

6. Розрахунок тривалості розмороження харчових продуктів.

7. Розрахунок добової зміни концентрації кисню в холодильній камери для зберігання фруктів, (овочів) в РГС.

8. Розрахунок льодогенераторів.

 

Тести