СТАЛЕ ТВАРИННИЦТВО ТА БЛАГОПОЛУЧЧЯ ТВАРИН SULAWE SUSTAINABLE LIVESTOCK PRODUCTION AND ANIMAL WELFARE МОДУЛЬ 1 СТАЛЕ ТВАРИННИЦТВО/ MODULE 1 SUSTAINABLE LIVESTOCK PRODUCTION Електронний
посібник/The
electronic manual |
||||||||
4. ОЦІНКА
СТІЙКОСТІ ТА КРИТЕРІЇ СТІЙКОСТІ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА |
||||||||
1. Харчові надлишки їжі та сталий розподіл продовольства в
забезпеченні глобальної продовольчої безпеки (https://earth.org/what-is-food-surplus/) 2. Втрати, неефективність і відходи в глобальній
продовольчій системі (https://www.mdpi.com/2071-1050/14/5/2830)
[Alexander, P., Brown, C., Arneth, A., Finnigan, J., Moran, D., Rounsevell,
M.D.A. (2017). Losses, inefficiencies and waste in the global food system. Agricultural
Systems, 153, 190-200. DOI: http://dx.doi.org/10.1016/j.agsy.2017.01.014] 3. Харчові втрати і відходи побічної продукції тваринництва
(1 – https://www.mdpi.com/2071-1050/14/5/2830) [Pinto, J.,
Boavida-Dias, R., Matos, H.A., Azevedo, J. (2022). Analysis of the Food Loss and
Waste Valorisation of Animal By-Products from the Retail Sector. Sustainability,
14(5), 2830. DOI: https://doi.org/10.3390/su14052830] (2 – https://inthesetimes.com/features/green-new-deal-food-production.html) 4. Сільське господарство та продукти харчування:
перевиробництво та надмірне споживання (https://link.springer.com/chapter/10.1007/978-3-319-76696-6_18)
[Veraart, F. (2018). Agriculture and Foods: Overproduction and
Overconsumption. Well-being, Sustainability and Social Development,
397-416. DOI: https://doi.org/10.1007/978-3-319-76696-6_18] 5. Перевиробництво сільськогосподарської продукції та
погіршення навколишнього середовища (1 – https://www.mdpi.com/2071-1050/14/5/2830) (2 – https://www.e-ir.info/2016/07/07/agricultural-overproduction-and-the-deteriorating-environment/) 6. Аналіз стану виробництва продукції тваринництва в
Україні (http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=9764)
[Іжболдіна О.О., Карамушка О.М., Сичова М.О., Шрамко І.І. Аналіз стану
виробництва продукції тваринництва в Україні. Ефективна економіка,
2021. №12. DOI: https://doi.org/10.32702/2307-2105-2021.12.105] 7. Використання побічних продуктів і харчових відходів у
технології виробництва продукції тваринництва (https://academic.oup.com/af/article/11/2/55/6276828?login=false) |
||||||||