СТАЛЕ ТВАРИННИЦТВО ТА БЛАГОПОЛУЧЧЯ ТВАРИН SULAWE

SUSTAINABLE LIVESTOCK PRODUCTION AND ANIMAL WELFARE

МОДУЛЬ 1 СТАЛЕ ТВАРИННИЦТВО/

MODULE 1 SUSTAINABLE LIVESTOCK PRODUCTION

Електронний посібник/The electronic manual

4. ОЦІНКА СТІЙКОСТІ ТА КРИТЕРІЇ СТІЙКОСТІ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА

 

САМОСТІЙНА РОБОТА

 

2. Явище перевиробництва та дефіциту продукції тваринництва

 

 

 

 

1. Харчові надлишки їжі та сталий розподіл продовольства в забезпеченні глобальної продовольчої безпеки (https://earth.org/what-is-food-surplus/)

2. Втрати, неефективність і відходи в глобальній продовольчій системі (https://www.mdpi.com/2071-1050/14/5/2830) [Alexander, P., Brown, C., Arneth, A., Finnigan, J., Moran, D., Rounsevell, M.D.A. (2017). Losses, inefficiencies and waste in the global food system. Agricultural Systems, 153, 190-200. DOI: http://dx.doi.org/10.1016/j.agsy.2017.01.014]

3. Харчові втрати і відходи побічної продукції тваринництва (1https://www.mdpi.com/2071-1050/14/5/2830) [Pinto, J., Boavida-Dias, R., Matos, H.A., Azevedo, J. (2022). Analysis of the Food Loss and Waste Valorisation of Animal By-Products from the Retail Sector. Sustainability, 14(5), 2830. DOI: https://doi.org/10.3390/su14052830] (2https://inthesetimes.com/features/green-new-deal-food-production.html)

4. Сільське господарство та продукти харчування: перевиробництво та надмірне споживання (https://link.springer.com/chapter/10.1007/978-3-319-76696-6_18) [Veraart, F. (2018). Agriculture and Foods: Overproduction and Overconsumption. Well-being, Sustainability and Social Development, 397-416. DOI: https://doi.org/10.1007/978-3-319-76696-6_18]

5. Перевиробництво сільськогосподарської продукції та погіршення навколишнього середовища (1https://www.mdpi.com/2071-1050/14/5/2830) (2 https://www.e-ir.info/2016/07/07/agricultural-overproduction-and-the-deteriorating-environment/)

6. Аналіз стану виробництва продукції тваринництва в Україні (http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=9764) [Іжболдіна О.О., Карамушка О.М., Сичова М.О., Шрамко І.І. Аналіз стану виробництва продукції тваринництва в Україні. Ефективна економіка, 2021. №12. DOI: https://doi.org/10.32702/2307-2105-2021.12.105]

7. Використання побічних продуктів і харчових відходів у технології виробництва продукції тваринництва (https://academic.oup.com/af/article/11/2/55/6276828?login=false)

 

Попередня тема

На початок

Наступна тема