Описание: Описание: Описание: Описание: Лого на Електронний підручник

ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ

частина ІІ

Електронний посібник

Головна

Анотація

Теоретичні відомості

Список використаних джерел

Укладачі

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ

 

1. Шумило Г.І. – Технологія приготування їжі, Київ, Кондор, 2003–504 с.

2. Старовойт Л.Я., Косовенко М.С., Смирнов Ж.М., – Кулінарія – Київ, Вища школа, 1993–270 с.

3. Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: ассортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані /В.В. Архіпов, Т.В. Іванникова, А.В. Архіпова – К.: “Інкос” 2007–318 с.

 

Інтернет-ресурси:

Відео:

 

1.https://www.youtube.com/watch?v=xGhVdHr1acg

2.https://www.youtube.com/watch?v=JXLtT7PiC0U

3.https://www.youtube.com/watch?v=Y20jHRPW3p4

4.https://www.youtube.com/watch?v=P-hEbpJ_aF8

5.https://www.youtube.com/watch?v=uLebklhUjHI

6.https://www.youtube.com/watch?v=yy6CwtvQF-A

7.https://www.youtube.com/watch?v=BVYR29Eg9gI

8.https://youtu.be/fKVjmhNZl6c

9.https://www.youtube.com/watch?v=A6fFFBEvTXM

10.https://www.youtube.com/watch?v=UtA21PVLDGQ

11.https://www.youtube.com/watch?v=DViZBCnyZ_w

12.https://youtu.be/HKeCRELjOtM

13.https://youtu.be/U2DOCib3fOQ

14.https://youtu.be/KDcVdKiiyHQ

15.https://youtu.be/uUOqT4xj7TU

16.https://youtu.be/8ybC4w67ji4

17.https://youtu.be/LIHNhF30kL8

18.https://youtu.be/mTSo0bB9yx4

19.https://youtu.be/ISn6x8oyjGI

20.https://youtu.be/La9JcZn84zI

21.https://youtu.be/gRuqz5I8OeQ

22.https://youtu.be/pJm4hyiDCJQ?list=PLOBbZW7an6YDkll6oU5RgHbJl9CHA8ufm

23.https://youtu.be/cDltX1X4SAY

24.https://youtu.be/flAb6bfF60k?list=PLOBbZW7an6YDkll6oU5RgHbJl9CHA8ufm

25.https://www.youtube.com/watch?v=EaVzYqQhq74

26.https://www.youtube.com/watch?v=Bz7mfrjSSSA

27.https://www.youtube.com/watch?v=CtNI0bbBNM4

28.https://www.youtube.com/watch?v=Bf6bNY11vEA

29.https://www.youtube.com/watch?v=ooyXKBSLJ5s

 

 

На початок