1. Шумило Г.І. – Технологія приготування їжі, Київ,
Кондор, 2003–504 с.
2. Старовойт Л.Я., Косовенко М.С., Смирнов Ж.М., –
Кулінарія – Київ, Вища школа, 1993–270 с.
3. Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна
справа: ассортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному
ресторані /В.В. Архіпов, Т.В. Іванникова, А.В. Архіпова – К.: “Інкос”
2007–318 с.
Інтернет-ресурси:
Відео:
1.https://www.youtube.com/watch?v=xGhVdHr1acg
2.https://www.youtube.com/watch?v=JXLtT7PiC0U
3.https://www.youtube.com/watch?v=Y20jHRPW3p4
4.https://www.youtube.com/watch?v=P-hEbpJ_aF8
5.https://www.youtube.com/watch?v=uLebklhUjHI
6.https://www.youtube.com/watch?v=yy6CwtvQF-A
7.https://www.youtube.com/watch?v=BVYR29Eg9gI
8.https://youtu.be/fKVjmhNZl6c
9.https://www.youtube.com/watch?v=A6fFFBEvTXM
10.https://www.youtube.com/watch?v=UtA21PVLDGQ
11.https://www.youtube.com/watch?v=DViZBCnyZ_w
12.https://youtu.be/HKeCRELjOtM
13.https://youtu.be/U2DOCib3fOQ
14.https://youtu.be/KDcVdKiiyHQ
15.https://youtu.be/uUOqT4xj7TU
16.https://youtu.be/8ybC4w67ji4
17.https://youtu.be/LIHNhF30kL8
18.https://youtu.be/mTSo0bB9yx4
19.https://youtu.be/ISn6x8oyjGI
20.https://youtu.be/La9JcZn84zI
21.https://youtu.be/gRuqz5I8OeQ
22.https://youtu.be/pJm4hyiDCJQ?list=PLOBbZW7an6YDkll6oU5RgHbJl9CHA8ufm
23.https://youtu.be/cDltX1X4SAY
24.https://youtu.be/flAb6bfF60k?list=PLOBbZW7an6YDkll6oU5RgHbJl9CHA8ufm
25.https://www.youtube.com/watch?v=EaVzYqQhq74
26.https://www.youtube.com/watch?v=Bz7mfrjSSSA
27.https://www.youtube.com/watch?v=CtNI0bbBNM4
28.https://www.youtube.com/watch?v=Bf6bNY11vEA
29.https://www.youtube.com/watch?v=ooyXKBSLJ5s
|