ДВНЗ «ОКЕПГРБ»

БАРНА СПРАВА

Електронний посібник

 

Головна

Теоретичні відомості

Додатки

Глосарій

Список використаних джерел

Укладач

 

 

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ

 

1.Архіпов В.В., Іванникова Є.І., Іванникова Т.В. Барна справа : технологія продукції та організація обслуговування : навч. посіб. ‒ Київ : Фірма «ІНКОС», 2010. – 360 с.

2.Архіпов В.В. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства : навч. посіб. ‒ Київ : Центр навчальної літератури, 2009. ‒ 342 с.

3.Мостова Л.М., Новікова О.В. Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства : навч. посіб. – Київ : Ліра-К, 2010. – 388 с.

4.Мялковський О.В. Барна справа : підручник. – Київ : Кондор, 2017. – 376 с.

5.Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства : підручник для вищ. навч. закл. / За ред. Н.О. П’ятницької.  – 2-ге вид. перероб. та допов. ‒  Київ : Центр навчальної літератури, 2011. ‒ 584 с.

6.Ощипок І.М.,  Пономарьов П.Х. Барна справа : навчальний посібник для студ. вищ. навч. закл. ‒ Львів : «Магнолія 2006», 2016.‒ 288 с.

7.Ресторанный сервис : Основы международной практики обслуживания для профессионалов и начинающих / С. Зигель и др. ‒ Москва : ЗАО Изд-во Центрполиграф, 2002. ‒ 288 с.

8.Ростовський В. С., Шамаян С. М. Барна справа : підр. для студ. вищ. навч. закл. – Київ : Центр навчальної літератури, 2009. ‒ 389 с.

9.Сало Я.М. Організація роботи барів : довідник бармена. ‒ Львів : Афіша, 2012. ‒ 351 с.

10.Чалова Н. В. Практикум для официантов, барменов по обслуживанию в ресторанах и барах : Серия «Учебники ХХІ века». ‒  Ростов-на-Дону : Феникс, 2002. ‒ 352 с.

11.ДСТУ 4281:2004. Заклади ресторанного господарства : Класифікація. – Київ : Держспоживстандарт України, 2004. ‒ 12 с.

 

 

На початок