ДВНЗ «ОКЕПГРБ» |
БАРНА СПРАВА Електронний посібник |
||
|
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ |
||
1.Архіпов
В.В., Іванникова Є.І., Іванникова Т.В. Барна справа
: технологія продукції та організація обслуговування : навч.
посіб. ‒ Київ : Фірма «ІНКОС», 2010. – 360 с.
2.Архіпов
В.В. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства : навч. посіб. ‒ Київ :
Центр навчальної літератури, 2009. ‒ 342 с. 3.Мостова
Л.М., Новікова О.В. Організація обслуговування на підприємствах ресторанного
господарства : навч. посіб.
– Київ : Ліра-К, 2010. – 388 с. 4.Мялковський
О.В. Барна справа : підручник. – Київ : Кондор, 2017.
– 376 с. 5.Організація
обслуговування у закладах ресторанного господарства : підручник для вищ. навч. закл.
/ За ред. Н.О. П’ятницької. – 2-ге
вид. перероб. та допов. ‒ Київ : Центр навчальної літератури, 2011. ‒
584 с. 6.Ощипок
І.М., Пономарьов П.Х. Барна справа : навчальний посібник для студ. вищ. навч.
закл. ‒ Львів : «Магнолія 2006», 2016.‒
288 с. 7.Ресторанный
сервис : Основы международной практики обслуживания
для профессионалов и начинающих
/ С. Зигель и др. ‒
Москва : ЗАО Изд-во Центрполиграф,
2002. ‒ 288 с. 8.Ростовський
В. С., Шамаян С. М. Барна
справа : підр. для студ. вищ. навч. закл.
– Київ : Центр навчальної літератури, 2009. ‒ 389 с. 9.Сало Я.М.
Організація роботи барів : довідник бармена. ‒ Львів : Афіша, 2012. ‒
351 с. 10.Чалова Н.
В. Практикум для официантов, барменов
по обслуживанию в ресторанах и барах : Серия «Учебники ХХІ века». ‒
Ростов-на-Дону : Феникс, 2002. ‒ 352
с. 11.ДСТУ
4281:2004. Заклади ресторанного господарства : Класифікація. – Київ :
Держспоживстандарт України, 2004. ‒ 12 с. |
|||