|
ТЕХНОЛОГІЯ
ПЕРЕРОБКИ ПЛОДІВ ТА ОВОЧІВ Електронний
посібник |
||
|
Список використаних джерел |
||
1. Технології консервування плодів та
овочів : підручник / за заг. ред. А. Ю. Токар. –
Умань : Видавничо-поліграфічний центр «Візаві»,
2015. – 568 с. 2. Технологія консервування плодів,
овочів, м’яса і риби : підручник / Б. Л. Флауменбаум,
Є. Г. Кротов, О. Ф. Загібалов
та ін.;/Б. Л. Флауменбаума. – Київ.: Вища шк.., 1995. – 301 с. 3. Технология
консервирования / Э. С. Гореньков,
А. Н. Горенькова, Г. Г. Усачева – М.: Агропромиздат, 1987. – 351 с. 4. Технология
консервирования плодов и овощей и контроль качества продукции / Загибалов А.Ф. и др.–Москва.: Агропромиздат,
1992. 5. Жемела Г.
П., Шемавньов В. І., Олексюк
О. М. Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. – Полтава,
2003. – 420 с. 6. Найченко
В. М., Осадчий О. С. Технологія зберігання і переробки плодів та овочів з
основами товарознавства. – Київ.: Школяр, 1999. – 502 с. 7. Справочник
технолога плодоовощного консервного производства /В. И. Рогачева –
М.: Легкая и пищевая промышленность, 1983. – 408 с. 8. Технологія консервування плодів,
овочів, мʼяса і риби: Є. Г. Кротов, О. Ф. Загібалов та ін.;/
Б. Л. Флауменбаума. – К.: Вища шк.,
1995. 9. Товажнянський
Л. Л., Бухкало С. І., Капустенко П. О. та ін.
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах. – Київ.:
Центр учбової літератури, 2011. – 533–540 с.
10. Всесоюзный
научно-исследовательский институт
консервной и овощесушильной
промышленности : Сборник технологических инструкций по производству консервов.Т. 2 «Консервы для детского и диетического питания. Консервы фруктовые. Быстрозамороженные продукты». –
Москва.: Пищевая промышленность,
1977. – 430 с. 11. Щеглов Н. Г. Технология
консервирования плодов и овощей : Учебно-практическое пособие. – Москва.: Палеотип, Дашков и К0, 2002. – 380 с. 12. Найченко В.М.Практикум з технології зберігання і переробки плодів та
овочів з основами товарознавства. – Київ: ФАДА, ЛТД, 2001. Інформаційні
ресурси • https://www.youtube.com/watch?v=7ksooSp2Fys •
https://www.youtube.com/watch?v=jqKIq4fdVFg • https://www.youtube.com/watch?v=ppHbl-TtpJM • https://www.youtube.com/watch?v=gzAOHEBrN7I • https://www.youtube.com/watch?v=j5phH7pxt7Q • https://www.youtube.com/watch?time_continue=59&v=NV65p-g1SJw&feature=emb_logo • https://www.youtube.com/watch?v=jaxfjaq17qY • https://www.youtube.com/watch?v=FaDi5OWg878 • https://www.youtube.com/watch?v=RSdu8rF29CA • https://www.youtube.com/watch?v=L-OisoU-sfc •
https://www.youtube.com/watch?v=k7XLpZ-All0 • https://www.youtube.com/watch?v=hk0maGoY8b0 • https://uk.wikipedia.org/wiki. • https://www.youtube.com/watch?v=cYOcHtpiYKw • http://www.foodtech.com.ru/oborudovanietehnologii/tara-dlya-konservov.html. • http://khntusg.com.ua/files/sbornik/vestnik_131/42.pdf. • http://uapatents.com/3-90749-mashina-dlya-mittya-roslinno-sirovini.html. • http://buklib.net/books/29379. • http://vidpo.net/prigotuvannja-rozsoliv-zalivok-siropiv-i-sousiv-2.html. • http://odmez.all.biz/uk/ustatkuvannya-konservnoyi-promyslovosti. • http://1snau.ru/rozraxunok-konservnogo-virobnictva-rozraxunok-gotovoi
produkcii-sirovini/ • uk.wikipedia.org/wiki/Квашення. • http://vidpo.net/marinuvannja-ovochiv-plodiv-i-jagid.html. • http://wjournal.com.ua/shho-likujut-siri-ovochevi-soki-morkvjanij.htm. • http://ukrefs.com.ua/152414-Tomatoprodukty-tehnologicheskie-
operacii-polucheniya-tomatnogo-soka-tomatnogo-pyure-i-tomatnoiy-pasty.html. • http://alcoinfo.com.ua/fruktovi-kompoti.html. • http://pmg.ua/life/2822-svizhi-fruktovi-soky-legkyy-i- pryyemnyy- shlyakh-do-zdorovya. • http://pidruchniki.com/15820708/tovaroznavstvo/formuvannya_yakosti_sus
henih_fruktiv_ovochiv. • http://toyhealth.ru/page/zamorozhennja-ovochiv-minusi-i-pljusi. • http://www.ovoschevodstvo.ru/kartofelj/pererabotka.html • http://faqukr.ru/novini-ta-suspilstvo/59543-dikorosli-roslini-nazva-ta-znachennja.html. • ukrefs.com.ua/135077-Tovarovedenie-pishevy. |
|||