Лого на Електронний підручник

ТЕХНОЛОГІЯ ПЕРЕРОБКИ ПЛОДІВ ТА ОВОЧІВ

Електронний посібник

 

Головна

Анотація

Теоретичні відомості

Список використаних джерел

Укладачі

Список використаних джерел

 

1. Технології консервування плодів та овочів : підручник / за заг. ред. А. Ю. Токар. – Умань : Видавничо-поліграфічний центр «Візаві», 2015. – 568 с.

2. Технологія консервування плодів, овочів, м’яса і риби : підручник / Б. Л. Флауменбаум, Є. Г. Кротов, О. Ф. Загібалов та ін.;/Б. Л. Флауменбаума. – Київ.: Вища шк.., 1995. – 301 с.

3. Технология консервирования / Э. С. Гореньков, А. Н. Горенькова, Г. Г.  Усачева – М.: Агропромиздат, 1987. – 351 с. 

4. Технология консервирования плодов и овощей и контроль качества продукции / Загибалов А.Ф. и др.–Москва.: Агропромиздат, 1992.

5. Жемела Г. П., Шемавньов В. І., Олексюк О. М. Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. – Полтава, 2003. – 420 с.

6. Найченко В. М., Осадчий О. С. Технологія зберігання і переробки плодів та овочів з основами товарознавства. – Київ.: Школяр, 1999. – 502 с. 

7. Справочник технолога плодоовощного консервного производства /В. И. Рогачева – М.: Легкая и пищевая промышленность, 1983. – 408 с.

8. Технологія консервування плодів, овочів, мʼяса і риби: Є. Г. Кротов, О. Ф. Загібалов та ін.;/ Б. Л. Флауменбаума. – К.: Вища шк., 1995.

9. Товажнянський Л. Л., Бухкало С. І., Капустенко П. О. та ін. Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах. – Київ.: Центр учбової літератури, 2011. – 533–540 с. 

10. Всесоюзный научно-исследовательский институт консервной и овощесушильной промышленности : Сборник технологических инструкций по производству консервов.Т. 2 «Консервы для детского и диетического питания. Консервы фруктовые. Быстрозамороженные продукты». – Москва.: Пищевая промышленность, 1977. – 430 с.

11. Щеглов Н. Г. Технология консервирования плодов и овощей : Учебно-практическое пособие. – Москва.: Палеотип, Дашков и К0, 2002. – 380 с.

12. Найченко В.М.Практикум з технології зберігання і переробки плодів та овочів з основами товарознавства. – Київ: ФАДА, ЛТД, 2001.

 

Інформаційні ресурси

 

https://www.youtube.com/watch?v=7ksooSp2Fys

• https://www.youtube.com/watch?v=jqKIq4fdVFg

https://www.youtube.com/watch?v=ppHbl-TtpJM

https://www.youtube.com/watch?v=gzAOHEBrN7I

https://www.youtube.com/watch?v=j5phH7pxt7Q

https://www.youtube.com/watch?time_continue=59&v=NV65p-g1SJw&feature=emb_logo

https://www.youtube.com/watch?v=jaxfjaq17qY

https://www.youtube.com/watch?v=FaDi5OWg878

https://www.youtube.com/watch?v=RSdu8rF29CA

https://www.youtube.com/watch?v=L-OisoU-sfc

• https://www.youtube.com/watch?v=k7XLpZ-All0

https://www.youtube.com/watch?v=hk0maGoY8b0

https://uk.wikipedia.org/wiki.

https://www.youtube.com/watch?v=cYOcHtpiYKw

http://www.foodtech.com.ru/oborudovanietehnologii/tara-dlya-konservov.html.

http://khntusg.com.ua/files/sbornik/vestnik_131/42.pdf.

http://uapatents.com/3-90749-mashina-dlya-mittya-roslinno-sirovini.html.

http://findpatent.com.ua.

http://buklib.net/books/29379.

http://vidpo.net/prigotuvannja-rozsoliv-zalivok-siropiv-i-sousiv-2.html.

http://odmez.all.biz/uk/ustatkuvannya-konservnoyi-promyslovosti.

http://1snau.ru/rozraxunok-konservnogo-virobnictva-rozraxunok-gotovoi produkcii-sirovini/

uk.wikipedia.org/wiki/Квашення.

http://vidpo.net/marinuvannja-ovochiv-plodiv-i-jagid.html.

http://wjournal.com.ua/shho-likujut-siri-ovochevi-soki-morkvjanij.htm.

http://ukrefs.com.ua/152414-Tomatoprodukty-tehnologicheskie- operacii-polucheniya-tomatnogo-soka-tomatnogo-pyure-i-tomatnoiy-pasty.html.

http://alcoinfo.com.ua/fruktovi-kompoti.html.

http://pmg.ua/life/2822-svizhi-fruktovi-soky-legkyy-i- pryyemnyy- shlyakh-do-zdorovya.

http://pidruchniki.com/15820708/tovaroznavstvo/formuvannya_yakosti_sus henih_fruktiv_ovochiv.

http://toyhealth.ru/page/zamorozhennja-ovochiv-minusi-i-pljusi.

http://www.ovoschevodstvo.ru/kartofelj/pererabotka.html

http://faqukr.ru/novini-ta-suspilstvo/59543-dikorosli-roslini-nazva-ta-znachennja.html.

ukrefs.com.ua/135077-Tovarovedenie-pishevy.

На початок