|
ТЕХНОЛОГІЯ
ПЕРЕРОБКИ ПЛОДІВ ТА ОВОЧІВ Електронний
посібник |
|
|
В електронному навчальному посібнику
викладені теоретичні основи консервування плодів та овочів, охарактеризовано
їхній хімічний склад як сировини для перероблення і виробництва овочевих та
плодово-ягідних консервів. Наведено класифікацію та асортимент готової
продукції, охарактеризовані технологічні процеси і технології виготовлення
плодоовочевих консервів також за допомогою асептичного консервування, та взаємозв’язок окремих операцій в
загальному технологічному процесі виробництва. Приведені розрахунки норм витрат
сировини і допоміжних матеріалів, а також формули, що необхідні для
розрахунку матеріалів, які входять до складу заливальних рідин. Навчально – методичний посібник
рекомендований для викладачів та для
самостійної роботи студентів денної та заочної форми навчання зі
спеціальності 5.05170108 „Зберігання, консервування і переробки плодів та
овочів” |
|