Лого на Електронний підручник

ТЕХНОЛОГІЯ ПЕРЕРОБКИ ПЛОДІВ ТА ОВОЧІВ

Електронний посібник

 

Головна

Анотація

Теоретичні відомості

Список використаних джерел

Укладачі

АНОТАЦІЯ

 

В електронному навчальному посібнику викладені теоретичні основи консервування плодів та овочів, охарактеризовано їхній хімічний склад як сировини для перероблення і виробництва овочевих та плодово-ягідних консервів. Наведено класифікацію та асортимент готової продукції, охарактеризовані технологічні процеси і технології виготовлення плодоовочевих консервів також за допомогою асептичного консервування,  та взаємозв’язок окремих операцій в загальному технологічному процесі виробництва. Приведені розрахунки норм витрат сировини і допоміжних матеріалів, а також формули, що необхідні для розрахунку матеріалів, які входять до складу заливальних рідин.

Навчально – методичний посібник рекомендований для викладачів та для  самостійної роботи студентів денної та заочної форми навчання зі спеціальності 5.05170108 „Зберігання, консервування і переробки плодів та овочів”