Описание: Описание: Описание: Описание: Описание: Лого на Електронний підручник

ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ

частина ІІІ

Електронний посібник

Головна

Анотація

Теоретичні відомості

Список використаних джерел

Укладачі

УКЛАДАЧІ

 

Укладачі:

 

 

 

 

Юлія БОГАТИРЬОВА – викладачка, завідувачка практики ВСП «Маріупольський фаховий коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського»

 

 

 

Яна НАЗАРЕНКО – викладачка та майстриня виробничого навчання ВСП «Маріупольський фаховий коледж Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського»

 

 

Рецензент

 

 

 

 

 

Людмила ВЛАСЕНКО – методистка, спеціалістка вищої категорії ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості Державного біотехнологічного університету»

Відповідальна

Описание: Описание: Описание: Описание: Описание: image004

 

 

Ніна СИНЯВСЬКАметодистка Науково-методичного кабінету біотехнологій та ветеринарної медицини Науково-методичного центру ВФПО

 

Редактор

 

Світлана СВІТЕЛЬСЬКА

 

Технічна підтримка:

 

Валентина СОПІЛКО

Світлана САЧКО

 

 

На початок