|
ТЕХНОЛОГІЯ ПЕРЕРОБКИ ПЛОДІВ ТА ОВОЧІВ Електронний посібник |
||
|
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ |
||
1.
Технології консервування плодів та овочів : підручник / за заг. ред. А. Ю.
Токар. – Умань : Видавничо-поліграфічний центр «Візаві», 2015. – 568 с. 2.
Технологія консервування плодів, овочів, м’яса і риби : підручник / Б. Л. Флауменбаум, Є. Г. Кротов, О. Ф. Загібалов
та ін.;/Б. Л. Флауменбаума.
– Київ.: Вища шк.., 1995. – 301 с. 4. Жемела Г.
П., Шемавньов В. І., Олексюк
О. М. Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. – Полтава,
2003. – 420 с. 5. Найченко В.
М., Осадчий О. С. Технологія зберігання і переробки плодів та овочів з
основами товарознавства. – Київ.: Школяр, 1999. – 502 с. 6. Технологія консервування плодів, овочів, мʼяса
і риби: Є. Г. Кротов, О. Ф. Загібалов
та ін.;/ Б. Л. Флауменбаума.
– К.: Вища шк., 1995. 7. Товажнянський
Л. Л., Бухкало С. І., Капустенко П. О. та ін. Загальна технологія харчової
промисловості у прикладах і задачах. – Київ.: Центр учбової літератури, 2011.
– 533–540 с. 8. Найченко В.М.Практикум з технології
зберігання і переробки плодів та овочів з основами товарознавства. – Київ:
ФАДА, ЛТД, 2001. Інформаційні ресурси •
https://www.youtube.com/watch?v=7ksooSp2Fys •
https://www.youtube.com/watch?v=jqKIq4fdVFg •
https://www.youtube.com/watch?v=ppHbl-TtpJM •
https://www.youtube.com/watch?v=gzAOHEBrN7I •
https://www.youtube.com/watch?time_continue=59&v=NV65p-g1SJw&feature=emb_logo •
https://www.youtube.com/watch?v=jaxfjaq17qY •
https://www.youtube.com/watch?v=FaDi5OWg878 •
https://www.youtube.com/watch?v=RSdu8rF29CA • https://www.youtube.com/watch?v=L-OisoU-sfc •
https://www.youtube.com/watch?v=k7XLpZ-All0 • https://www.youtube.com/watch?v=hk0maGoY8b0 • https://www.youtube.com/watch?v=cYOcHtpiYKw •
http://uapatents.com/3-90749-mashina-dlya-mittya-roslinno-sirovini.html • http://buklib.net/books/29379 |
|||