Лого на Електронний підручник

ТЕХНОЛОГІЯ ПЕРЕРОБКИ ПЛОДІВ ТА ОВОЧІВ

Електронний посібник

 

Головна

Анотація

Теоретичні відомості

Список використаних джерел

Укладачі

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ

 

1. Технології консервування плодів та овочів : підручник / за заг. ред. А. Ю. Токар. – Умань : Видавничо-поліграфічний центр «Візаві», 2015. – 568 с.

2. Технологія консервування плодів, овочів, м’яса і риби : підручник / Б. Л. Флауменбаум, Є. Г. Кротов, О. Ф. Загібалов та ін.;/Б. Л. Флауменбаума. – Київ.: Вища шк.., 1995. – 301 с.

4. Жемела Г. П., Шемавньов В. І., Олексюк О. М. Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. – Полтава, 2003. – 420 с.

5. Найченко В. М., Осадчий О. С. Технологія зберігання і переробки плодів та овочів з основами товарознавства. – Київ.: Школяр, 1999. – 502 с. 

6. Технологія консервування плодів, овочів, мʼяса і риби: Є. Г. Кротов, О. Ф. Загібалов та ін.;/ Б. Л. Флауменбаума. – К.: Вища шк., 1995.

7. Товажнянський Л. Л., Бухкало С. І., Капустенко П. О. та ін. Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах. – Київ.: Центр учбової літератури, 2011. – 533–540 с. 

8. Найченко В.М.Практикум з технології зберігання і переробки плодів та овочів з основами товарознавства. – Київ: ФАДА, ЛТД, 2001.

 

Інформаційні ресурси

 

https://www.youtube.com/watch?v=7ksooSp2Fys

https://www.youtube.com/watch?v=jqKIq4fdVFg

https://www.youtube.com/watch?v=ppHbl-TtpJM

https://www.youtube.com/watch?v=gzAOHEBrN7I

https://www.youtube.com/watch?time_continue=59&v=NV65p-g1SJw&feature=emb_logo

https://www.youtube.com/watch?v=jaxfjaq17qY

https://www.youtube.com/watch?v=FaDi5OWg878

https://www.youtube.com/watch?v=RSdu8rF29CA

https://www.youtube.com/watch?v=L-OisoU-sfc

https://www.youtube.com/watch?v=k7XLpZ-All0

https://www.youtube.com/watch?v=hk0maGoY8b0

https://www.youtube.com/watch?v=cYOcHtpiYKw

http://uapatents.com/3-90749-mashina-dlya-mittya-roslinno-sirovini.html

http://buklib.net/books/29379

 

На початок