Лого на Електронний підручник

ТЕХНОЛОГІЯ ПЕРЕРОБКИ ПЛОДІВ ТА ОВОЧІВ

Електронний посібник

 

Головна

Анотація

Теоретичні відомості

Список використаних джерел

Укладачі

АНОТАЦІЯ

 

В електронному посібнику викладені теоретичні основи консервування плодів та овочів, охарактеризовано їхній хімічний склад як сировини для перероблення і виробництва овочевих та плодово-ягідних консервів. Наведено класифікацію та асортимент готової продукції, охарактеризовані технологічні процеси і технології виготовлення плодоовочевих консервів також за допомогою асептичного консервування, та взаємозв’язок окремих операцій в загальному технологічному процесі виробництва. Приведені розрахунки норм витрат сировини і допоміжних матеріалів, а також формули, що необхідні для розрахунку матеріалів, які входять до складу заливальних рідин.

Електронний посібник рекомендований для викладачів та для самостійної роботи студентів денної та заочної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології» за ОПП «Зберігання, консервування та переробка плодів та овочів».

Електронний посібник складається з 3 розділів і містить 558 елементів візуалізації, з них 47 відео.