image001

ЗАГАЛЬНА БІОХІМІЯ

I частина

Електронний посібник

Головна

Анотація

Теоретичні відомості

Додатки

Список використаних джерел

Укладачі

АНОТАЦІЯ

 

В першій частині електронного посібника «Загальна біохімія» на основі системного підходу викладено основні розділи загальної біохімії: класифікація та номенклатура, властивості основних речовин, що входять до складу живих організмів (білків, жирів, вуглеводів), структура цих речовин, основні поняття та закони біохімії, що притаманні живому організму і відрізняють його від неживого. В допомогу студентам пропонуються класичні та сучасні методи визначення вищезазначених речовин. Корисним є те, що паралельно розглядається роль і значення основних складових компонентів у галузі виробництва харчової продукції. Для покращення засвоєння знань у посібнику використані схеми, картинки, гіперпосилання на відеоматеріали з тем, що дозволять швидко перейти до відео-пояснення та детально розібратися в темах розділу. Після кожної теми запропоновано питання для самоконтролю.

Рекомендовано для викладачів та здобувачів освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології».

Електронний посібник складається з 6 розділів і містить 140 елементів візуалізації, з них 15 відео.