|
ЗАГАЛЬНА БІОХІМІЯ I частина Електронний посібник |
АНОТАЦІЯ |
|
В першій частині
електронного посібника «Загальна біохімія»
на основі системного підходу
викладено основні розділи загальної біохімії: класифікація та
номенклатура, властивості основних
речовин, що входять до складу живих організмів (білків, жирів, вуглеводів), структура цих речовин, основні поняття та закони біохімії, що притаманні живому організму і відрізняють його від неживого. В допомогу
студентам пропонуються класичні
та сучасні методи визначення вищезазначених речовин. Корисним є те, що паралельно розглядається роль і значення основних складових компонентів у галузі виробництва харчової продукції. Для покращення засвоєння знань у посібнику використані схеми, картинки, гіперпосилання
на відеоматеріали з тем, що
дозволять швидко перейти до відео-пояснення
та детально розібратися в темах розділу.
Після кожної теми запропоновано питання для самоконтролю. Рекомендовано
для викладачів
та здобувачів освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології». Електронний посібник складається з 6 розділів і містить
140 елементів візуалізації, з них 15 відео. |
|